طرز تهیه
اول زرده تخم مرغتونو با وانیل مخلوطش کنین بعدم شکرو بهشون اضافه کنین و خوب همشون بزنین تا کاملا باهم میکس شن
تو یه ظرف دیگه نشاستتونو با یه لیوان از شیرتون مخلوط کنین و اونقد هم بزنین تا مطمئن شین که نشاسته کاملا تو شیر حل شده باشه
بعدم بقیه شیرو با موادتون بهش اضافه کنین و خوب با همزن دستی همشون بزنین
پودر نسکافه رو با خیلییی کم آب حلش کنین و به موادتون اضافه کنین
بعدم کره رو که به روش بن ماری آبش کردین به موادتون اضافه کنین و باهم مخلوطشون کنین و مطمئن باشین که همه مواد تو شیر حل شدن و گلوله گلوله نیستن
در آخرم روی شعله متوسط قرار بدین و ۱۰ الی ۱۵ مین به طور منظم هم بزنین تا به غلظت فرنی در بیاد
بعدم داخل ظرفایی که آماده کردین بریزین و اگه دوس داشتین بهش خرده های گردو اضافه کنین این دسر با تیکه های گردو خیلی خوشمزه میشه ولی اگه نداشتینم ایرادی نداره
پودینگاتونو بزارین داخل یخچال که یکم خنک شن و اگه بازم دوس داشتین روشون ژله بریزین و دوباره داخل یخچال قرار بدین تا آماده بشه
این پودینگی که من الان گفتم طمعش نسکافه ایی بود
برای طعمای وانیلی و یا کاکائویی همین کارا رو بکنین فقط به جای نسکافه یه قاشق پر وانیل و یا یک قاشق و نیم پودر کاکائو اضافه کنین
نوش جونتون❤