2789
عنوان

خربزه و عسل

1206 بازدید | 36 پست

حواسم نبود بعد از اینکه شوهرم خربزه خورد بهش عسل دادم. آخه گفت سردیم کرده، منم واسش یه قاشق مرباخوری عسل دادم بهش خورد. قبلا یه بار دیگه هم اینجوری شده بود ولی فاصله زمانی خوردن خربزه و عسل بیشتر بود ولی با این حال دل درد گرفت. انشب پشت هم خورد این دو تا رو. خیلیی میترسم. توی گوکل سرچ کردم دیدم بغصی وقتا عوارضش ممکنه مرگ باشه. دارم از ترس میمیرم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو همون نت سرچ کن ببین درمانش چیه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

داخل خواب چکش کن

اگه علائم خاصی نشون داد ببرش دکتر

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
یعنی باورکنیم از عمد ندادی؟

واي😂😂😂😂

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 

حالا مطمئنی عسلی که داری اصله؟

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»