marianaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 468 عنوان قرص کلومیفن 160 بازدید | 16 پست سلام دوستان.کسی هست فقط با کلومیفن باردار شده باشه.بدون عگس رنگی؟من اون ماه مصرف کردم با وجود تخمک غالب نشد.این ماه هم منتظرم ببینم چی میشه 1398/07/07 | 22:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marianaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 468 من رفتم دکتر بم داد برا عفونت خوردم ک عفونتم قط بشه باردار شم هشت دونه خوردم دیدم باردارم قط کردم&n ... عزیزم کلومیفن برای رفع عفونت نیس که.به رشد تخمکا کمک میکنه چون فولیکولم کوچیک بود نوشت.توام تخمکات مشکل داشت؟
aydajooon عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 4826 من استفاده کردم دوماه ،باردارشدم ولی تو ۶ هفته رشد متوقف شد اللانم منتظرم جواب پاتولوژی بیاد ببینم دلیلش چی بوده .چون نازایی نداشتم دکتر فقط برا منظم شدن پری داد همین خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
marianaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 468 من استفاده کردم دوماه ،باردارشدم ولی تو ۶ هفته رشد متوقف شد اللانم منتظرم جواب پاتولوژی بیاد ببینم د ... ماه دوم باردار شدی؟
فندق_خانوم عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 40716 من نشدمبا لتروزول هم فعلا نشدممنتظرم این ماه پریود شم برم عکس رنگی😔خسته شدم ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀
marianaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 468 من نشدم با لتروزول هم فعلا نشدم منتظرم این ماه پریود شم برم عکس رنگی😔 خسته شدم با قرص فولیکولت بالغ شد با وجود اون نشدی؟چند دوره خوردی؟من برا این دورم لترزول نوشت.شاید ایاشاله الان هردو مون باردار باشیم و ندونیم
فندق_خانوم عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 40716 با قرص فولیکولت بالغ شد با وجود اون نشدی؟چند دوره خوردی؟من برا این دورم لترزول نوشت.شاید ایاشاله الا ... آره بالغ بودن و نشدم😔دارمناامید میشم دیگه ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀
marianaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 468 آره بالغ بودن و نشدم😔 دارمناامید میشم دیگه ای خدا هردومون زودی باردار شیم.منم خسته شدم.الان که نزدیک موعدمه باز اون دلشوره ها اومد سراغم.خودم به کنار اونکه شوهرم با نااامیدی میگه باز پریود شدی از همه چی برام بدتره
missmarple عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 159 من استفاده کردم دوماه ،باردارشدم ولی تو ۶ هفته رشد متوقف شد اللانم منتظرم جواب پاتولوژی بیاد ببینم د ... وای ترسوندیم منم این ماه با کلومیفن باردار شدم الان هفته پنجم
missmarple عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 159 استارتر من ماه قبل رفتم عکس رنگی این ماه کلومیفن و الان باردار
marianaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 468 استارتر من ماه قبل رفتم عکس رنگی این ماه کلومیفن و الان باردار تخمکات کوچیک بود؟برا همین کلومیفن خوردی؟
marianaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 468 وای ترسوندیم منم این ماه با کلومیفن باردار شدم الان هفته پنجم نترس هرچی خدا بخواد همون میشه عزیزم.نی نی سالم میاد بغلت ایشااله
missmarple عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 159 تخمکات کوچیک بود؟برا همین کلومیفن خوردی؟ نمیدونم والا دکترم چون عجله داشتم نوشتوگرنه ماه قبل رفتم تخمک بالغ داشتم ،نمیگرفتیه سال اقدام بودم خبری نمیشد
marianaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 468 نمیدونم والا دکترم چون عجله داشتم نوشت وگرنه ماه قبل رفتم تخمک بالغ داشتم ،نمیگرفت یه سال ا ... منم عجله دارم.ولی الان تازه 2ماهه با قرص فولیکول بالغ دارم و نشده
missmarple عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 159 منم عجله دارم.ولی الان تازه 2ماهه با قرص فولیکول بالغ دارم و نشده همسرت مشکلی نداره؟ازمایش داده؟امپول ازاد سازی هم میزنی؟متفورمین چی؟