2777
2789

سلام سیب هرچی شیرین تر باشه سرکه زودتر درست میشه و زود مزش تیز میشه،سیب هارو بشود و چوب و هسته هاشو بگیر حتما بعد سیبا رو تکه تکه کوچیک کن و اگه رنده کنی زودتر درست میشه،بعد بریز توی یه ظرف ترجیحا سفالی یا شیشه ای و بزار یه گوشه تقریبا گرم،خیلی گرم نباشه معتدل به سمت گرم و دقت کن در ظرف رو نباید محکم ببندی و باید جریان هوا داخل ظرف برقرار باشه حتما و هر دو روز بهم بزنش تا تغییر رنگ بده و کل سیبا له بشه و پشه سرکه بزنه داخلش و بعد از پشه زدن حتما دمای هوا باید معتدل باشه و بعد از دو هفته میتونی از صافی رد کنی و ازش استفاده کنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی🙏خیلی لطف کردی❤️

خاهش میکنم،من سال اول با انگور درس کردم ولی چون در ظرف  محکم بستم و دیر به دیر بهم میزدم خراب شد وتلخ شد(حتما باید در ظرف رو شل شل ببندی تا هوا بره و بیاد وگرنه پشه نمیزنه و درست نمیشه) ولی سال بعدش رفتم توی اینترنت سرچ کردم و کامل چندبار  متنش خوندم و با سیب درست کردم عالیییییی شده.امیدوارم مطالبم به دردت بخوره.  راستی اگه پشه زد نترسی ها اون پشه ها باعث درست شدن سرکه میشن و حداقل دو هفته باید داخل سرکه باشن و شما همین طور بهم بزن هر دو روز و از زمانی که پشه ها رو دیدی دمای محیط باید معتدل باشه و اگه خیلی گرم یا سرد باشه پشه ها زاد و ولد نمیکنن و سرکه خراب میشه و و درست نمیشه، در ظرف هم خیلی کیپ نکن.

خاهش میکنم،من سال اول با انگور درس کردم ولی چون در ظرف  محکم بستم و دیر به دیر بهم میزدم خراب ش ...

مرسی اره خیلی بدردم خورد. راجع ب پشه نشنیده بودم اگه نمیگفتی فکر می کردم خراب شده سرکه ام. مرسی خیلی عالی توضیح دادی

سرکه سیب (Apple cider vinegar) خواص زیادی جهت سلامت و زیبایی پوست و مو دارد. می‌توانید از این ماده معجزه‌آسای طبیعی به عنوان یک پاک کننده برای از بین بردن شوره سر، نرم کردن پوست‌های خشک و ضدعفونی کردن برس‌های آرایشی استفاده کنید.

از فواید سرکه سیب می‌توان خاصیت ضدقارچ، ضدباکتری و ضد التهابی را نام برد که با ایجاد تعادل در سطح PH، موها را سالم نگه می‌دارد. شستشوی موها با سرکه سیب خاصیت مختلفی دارد که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم.