2777
2789
عنوان

فیس براش

102 بازدید | 9 پست

سلام بچها من فی براش خریدم ۱ میلیون هزینه کردم استفاده که میکنم جوش میزنم توروخدا اگه کسی میدونه چرا راهنماییم کنه   طرز استفادم صحیح نیست یا بهم نمیسازه جنسشم سیلیکنیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژل شستشوت چيه گلم؟

سلام عزیزم

با اجازه استارتر اینجا سوالمو بپرسم

من موهام خشکه و ریزش دارم.کم خون هم هستم.چه داروهایی مصرف کنم؟و ی کرم دور چشم خوب بهم معرفی کنیدجدیدا چروکای ریز اطراف چشمم میبینم.ممنون

دراین زمانه بی هیاهوی لال پرست...خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا...برای این همه ناباور خیال پرست
سلام عزیزم با اجازه استارتر اینجا سوالمو بپرسم من موهام خشکه و ریزش دارم.کم خون هم هستم.چه داروهای ...

سلام گلم 

عزيزم واسه موهات شامپوي بچه اصلا و ابدا استفاده نكن 

دو اينكه يه شامپوي گليس مخصوص موي خشك بگير قيمت مناسبتر از گليس فوليكا

سوم حتما روزي يدونه مولتي ويتامين بخور به همرا قرص آهن 

چهارم موهاتو بعد از حمام روغن بزن( به ساقه) روغن زيتون ارگان ناركيل بادوم هرچي ك داره خلاصه 

و اينو بدون تا رماني ك كمخوني ريزشم داري پس اونو اول درمان كن

بچه ها سوالات زيبايي_پوستي_ مويي_آرايشي و اسكين كرتونو پاسخ گو ميباشم❤️
سلام گلم  عزيزم واسه موهات شامپوي بچه اصلا و ابدا استفاده نكن  دو اينكه يه شامپوي گليس م ...

مرسی عزیزم.قرص ویتامین چی بخرم؟

دراین زمانه بی هیاهوی لال پرست...خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا...برای این همه ناباور خیال پرست