2777
2789
عنوان

پرولوتون

148 بازدید | 10 پست

سلام مامانا من ۳۴ هفته و چند روزم .هفته پیش خونریزی شدیدی داشتم بدون درد بعد ۲۴ ساعت کامل قطع شد و دیگه تا الان خداروشکر خوبم.حالا امروز رفتم دکتر بهم دو تا پرولوتن یا نمی‌دونم پروژسترون تجویز کرد لازمه بزنم تو این سن حاملگی؟

ضرر ندارن؟

زایمانم سخت نمیشه؟

خواهش میکنم راهنمایی کنید

من از اول حاملگی ام شیاف و آمپول پروژسترون زدم. از حدود هفته 17 دیگه پرولوتون میزدم.اصلا اشکال نداره.بچه زود به دنیا بیاد سخته.وزنش کمه. برات خوب هم هست و کمک میکنه که بچه ات به موقع دنیا بیاد. زایمان من که سخت نبود

من از اول حاملگی ام شیاف و آمپول پروژسترون زدم. از حدود هفته 17 دیگه پرولوتون میزدم.اصلا اشکال نداره ...

طبیعی بودی شما؟

آخه میگن بچه نسبتا کامله الان.نمیدونم خیلی میترسم.

امپولا راحت گیر میومد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعی بودی شما؟ آخه میگن بچه نسبتا کامله الان.نمیدونم خیلی میترسم. امپولا راحت گیر میومد؟

آره من طبیعی بودم.درسته بچه کامله.اما بچه عمده وزنش را ماه نهم یعنی چهار هفته آخر میگیره. من 36هفته تمام کبسه آبم پاره شد و زایمان کردم.دخترم کامل بود و دستگاه نرفت.اما 2300بود.بچه ریز خیلی سخته. پارسال که راحت گیر اومد.اگه نبود ایرانی اش را بگیر. اسمش فمولایف. فرقی نمیکنه. تازه شما که دو تا بیشتر نیست

پس بازم زایمان زودرس داشتی؟؟

من مادرم توی بارداری ام فوت کرد.از اول بارداری ام هم استراحت مطلق و نسبی بودم.به خاطر شرایط بد روحی هفته 30 دهانه رحمم یک سانت باز شد.دیگه خدا کمک کرد و رسوندمش 36 هفته. 

شما اصلا نگران نباش.بلاخره اگه بر فرض هم که دوهفته بعد زایمان کنی بهتر از اینه که مثلا چند روز دیگه زایمان کنی