2777
2789
عنوان

شغل دوم خانم

179 بازدید | 16 پست

سلام من معلمم نه رسمی تا ساعت1 مدرسم یه دختر 2 ساله دادم حقوقم کمه اما خوب مجبورم برم حالا تو به کلینیگ روانشناس میخان منم ارشد روان دارم دکتر کلینیک دوست برادرمه  و گفته که من برم براش کار کنم منم زنگ زدم گفت عصرها بیا از 4 تا 6:30 و4 روز هفته کارتم سخت نیست فقط پرونده نوشتنه اگه مشکل رفت و امد داری خودم میبرمت و میارمت شوهرمم ساعت 4 میاد خونه صبحها دخترم پیش مامانمه که طبقه پایین خونمونه و عصر هم میتونه پیش باباش باشه حالا من میگم نه چون بچم ممکمه اذیت شه من دوشیفت نباشم  مامانم میگه تو وضعیت مالی شما تو باید بری برو تا پیشرفت کنین بتونی یه تکونی به خودتون بدین با توجه به ساعت کاریش و شغل خوبش تا حدودی و اینکه شوهرم دخترمو اون 3 سالت نگه میداره شما بودین میرفتین یا نه؟؟دخترم اذیت میشه حتما نظرتون چیه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقوقش میارره برو.  حداقل بگو ی ماه امتحانی میای اگ سه تایی سختتون شد نرو

همین الانم  خیلی عذاب وجدان دارم بچمو میزارم میرم اما چاره ای ندارم همه اطرافیانم شاغلن منم پول لازمم از طرفی روانشناسی شغلیه که همیشه خواستمش

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
 امتحان کن .اگه شوهرت همراهه قبول کن. من یکی آرزوهام اینه که کار کنم درآمد داشته باشم

من آرزومه بشینم تو خونه کنار بچم متنفرم از کار

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
من خودم بودم نمیرفتم کمتر خرج میکردم ولی نمیرفتم چون به آرامش خونه احتیاج دارم زود خسته میشم   ...

ای بابا من اصلا برا خودم خرج نمیکنم ماهاست میخام یه شلوار بخرم نمیتونم حسرت یه ادکلن به دلمه  

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
درآمد همسرت با درآمد معلمی جواب نمیده؟

رسمی که نییتم حقوقم کمه همسرم 1600 میگیره  خرجا بالاست پوشک و لباس بچه و قسط اصلا به خودمون نمیرسه که بتونیم چیزی بخریم همش میره برا خونه نه لباسی نه مهمونی نه سفر هیچی  

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔