2777
2789

قبل اینکه بری باید مسکن بخوری. کمی دردناکه ولی ن اونقدر که بترسی. برای چی اینکارو میکنی؟ مشکلات رحمی بهتره با دوربین تشخیص داده بشه دردم نداره‌. 

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اصلا اونجوری ک میگن درد نداره. منم قبلش کلی استرس کشیدم. چون بیشتریا گفتن درد داره میمیری و اینا. 

ولی قبلش شیاف کلومیفن و آمپول هیوسین زدم درد داشت نکه نداشته باشه. ولی در حد 2ثانیه س زود تموم میشه. مثل درد اول پریودی. قابل تحمل

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 
من بیمارستان صارم انجام دادم با بیحسی

من ندیده بودم تا حالا با بی حسی و بی هوشی. دوربین خوبه ضررم نداره

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

قبلش یه مسکن میخوری و یه آمپول میزنی. اگر خودت بخوای بی حسی و بیهوشی هم داره. البته اگه با بیهوشی بخوای انجام بدی هزینه اش یه مقدار بیشتر میشه. دردش هم بستگی داره که لوله های رحمت گرفتگی داشته باشه یا نه . اگر باز باشه دردش کم و زود تموم میشه. اما اگه مثل من گرفتگی داشته باشه دردش زیاد میشه. من خیلی درد کشیدم