2777
2789
عنوان

عمل فیبروم

257 بازدید | 6 پست

خانوما من دوماه از عملم گذشته . باید پریود بشم اما هنوز نشدم .کسی بوده که بعد از عمل شرایط منو داشته باشه ؟ 

خیلی نگرانم که پریود نشدم. چون من میخوام حامله بشم .زیر شکمم که باز شده ربطی به پریود نشدنم داره

جان منی ❤️  جانان منی  ❤  در بطن منی ❤           جانانه بیا😍 دلتنگ توام😍دربند توأم  😍 دردانه بیا !!!                               
فیبروم چیه چ علائمی داشتی

یه توده داخل دیواره های رحم . درد شدید کمر و پا و ناباروری

جان منی ❤️  جانان منی  ❤  در بطن منی ❤           جانانه بیا😍 دلتنگ توام😍دربند توأم  😍 دردانه بیا !!!                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری تشخیص دادن

با سونو دیگه

سنوی شکمی یا واژینال؟من پریودم چهارده روزه قطع نمیشه ممکنه فیبروم باشه؟

با هردو مدل مشخص میشه . اره عزیزم خونریزی زیاد هم از نشانه های فیبرومه . حتما پیگیر باش