منتان مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 132 عنوان عمل فیبروم 257 بازدید | 6 پست خانوما من دوماه از عملم گذشته . باید پریود بشم اما هنوز نشدم .کسی بوده که بعد از عمل شرایط منو داشته باشه ؟ خیلی نگرانم که پریود نشدم. چون من میخوام حامله بشم .زیر شکمم که باز شده ربطی به پریود نشدنم داره جان منی ❤️ جانان منی ❤ در بطن منی ❤ جانانه بیا😍 دلتنگ توام😍دربند توأم 😍 دردانه بیا !!! 1398/07/07 | 18:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منتان مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 132 فیبروم چیه چ علائمی داشتی یه توده داخل دیواره های رحم . درد شدید کمر و پا و ناباروری جان منی ❤️ جانان منی ❤ در بطن منی ❤ جانانه بیا😍 دلتنگ توام😍دربند توأم 😍 دردانه بیا !!!
پرنسسسصص عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 4255 یه توره داخل دیواره های رحم . درد شدید کمر و پا و ناباروری چجوری تشخیص دادن معاون گروه دخملای باحال
منتان مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 132 چجوری تشخیص دادن با سونو دیگه جان منی ❤️ جانان منی ❤ در بطن منی ❤ جانانه بیا😍 دلتنگ توام😍دربند توأم 😍 دردانه بیا !!!
پرنسسسصص عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 4255 با سونو دیگه سنوی شکمی یا واژینال؟من پریودم چهارده روزه قطع نمیشه ممکنه فیبروم باشه؟ معاون گروه دخملای باحال
منتان مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 132 سنوی شکمی یا واژینال؟من پریودم چهارده روزه قطع نمیشه ممکنه فیبروم باشه؟ با هردو مدل مشخص میشه . اره عزیزم خونریزی زیاد هم از نشانه های فیبرومه . حتما پیگیر باش جان منی ❤️ جانان منی ❤ در بطن منی ❤ جانانه بیا😍 دلتنگ توام😍دربند توأم 😍 دردانه بیا !!!