سلام دوستان. من تازه واردم. من کلی پریم عقب افتاده بی بی چک منفی بوده سوزن زدم امروز روز 12 هست هنوز پری نشدم ولی درد زیر دل رو دارم چه کنم؟؟؟ 21 سالمه و 2 ماهه عروسی کردم. و دوست ندارم باردار باشم
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
بله ممکنه کیست یا تنبلی تخمدان البته اکه کیست داشته باشی تو پریودات خیلی اذیت میشی من ...
چون قبلا هم کیست داشتم احتمالش میدم. خیلی ممنون از راهنمایی هات
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
ن بابانیستی من الان 37روزه عقب انداختم آزدادم منفی بودبمنم آمپول پروژسترون داده گف عفونت داری.نترس م ...
ممنون از راهنماییت