2777
2789

بعضي پدرها اينجورين پدر شوهرم حتي جواب سلام بچه هاشو نميده خودش تحصيل كرده دكتر و جراح قلب اينقدر پول داره كه نگو وقتي شوهرم ازش پول قرض داد گفت ندارم به من چه بعضي بابا ها اينجورين ديگه 

مثله‌حشمت‌فردوسه‌از‌دخترمتنفره‌وهیچ‌حقی‌واقعا‌هیچ‌حقی‌برام‌قایل‌نیست.یه‌هزاریم‌اگه‌احیانا‌خرج‌کنم‌دلمو‌اتیش‌میزنه‌ولی‌برای‌برادرم‌میلیونی‌میخرجه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما مادره و ظلم میکنه 

اره‌مادرمم‌ظلم‌میکنه.من‌احترامشونو‌دارم‌‌ولی‌برادرم‌براشون‌یه‌جوارزش‌قایل‌نیست‌بعدبین‌من‌وهمچین‌پسری‌اززمین‌تا‌اسمون‌فرق‌میزارن

دیگه‌ازظلم‌واینعمه‌بدی‌جونم‌به‌لبم‌رسیده.خیلیا‌براحیوون‌خونگیشون‌انقد‌اهمیت‌میدن.پدرومادرمن‌چون‌من‌دخترم‌اندازه‌یه‌حیوونم‌برامن‌حق‌قلیل‌نیستن

خودت به خودت کمک کن درستو بخون یا کاراتو بکن یه زندگی خوب با یه ادم درست درمون درست کن

خیلی‌دلم‌میخواد‌خیلیی‌.اماظالما‌نمیزارن.نمیتونن‌ببینن‌یک‌روز‌توعمرم‌خوش باشم

خیلی‌دلم‌میخواد‌خیلیی‌.اماظالما‌نمیزارن.نمیتونن‌ببینن‌یک‌روز‌توعمرم‌خوش باشم

اصلاا تحویل نگیر هر چی گفتن بگو شما راست میگین .بخوای اینجوری باشی هم الان و هم بعدت میشی تو سری خور شوهرت و خانوادت اونوقت دیگه زندگیت جهنمه.ول کن محلشون نده خودت بساز زندگیتو.بعدش حسرت یک روز دیدنتو بکشن

بهترین نیستم اما خودمم
اصلاا تحویل نگیر هر چی گفتن بگو شما راست میگین .بخوای اینجوری باشی هم الان و هم بعدت میشی تو سری خور ...

می‌خوام ولی کسی که همش کنج خونست‌کی‌می میبینتش‌بیادخواستگاریش.خانوادمم‌خوب‌نیستن‌که‌خواستگارداشته‌باشم