2821
2789

بعضي پدرها اينجورين پدر شوهرم حتي جواب سلام بچه هاشو نميده خودش تحصيل كرده دكتر و جراح قلب اينقدر پول داره كه نگو وقتي شوهرم ازش پول قرض داد گفت ندارم به من چه بعضي بابا ها اينجورين ديگه 

مثله‌حشمت‌فردوسه‌از‌دخترمتنفره‌وهیچ‌حقی‌واقعا‌هیچ‌حقی‌برام‌قایل‌نیست.یه‌هزاریم‌اگه‌احیانا‌خرج‌کنم‌دلمو‌اتیش‌میزنه‌ولی‌برای‌برادرم‌میلیونی‌میخرجه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما مادره و ظلم میکنه 

اره‌مادرمم‌ظلم‌میکنه.من‌احترامشونو‌دارم‌‌ولی‌برادرم‌براشون‌یه‌جوارزش‌قایل‌نیست‌بعدبین‌من‌وهمچین‌پسری‌اززمین‌تا‌اسمون‌فرق‌میزارن

دیگه‌ازظلم‌واینعمه‌بدی‌جونم‌به‌لبم‌رسیده.خیلیا‌براحیوون‌خونگیشون‌انقد‌اهمیت‌میدن.پدرومادرمن‌چون‌من‌دخترم‌اندازه‌یه‌حیوونم‌برامن‌حق‌قلیل‌نیستن

خودت به خودت کمک کن درستو بخون یا کاراتو بکن یه زندگی خوب با یه ادم درست درمون درست کن

خیلی‌دلم‌میخواد‌خیلیی‌.اماظالما‌نمیزارن.نمیتونن‌ببینن‌یک‌روز‌توعمرم‌خوش باشم

خیلی‌دلم‌میخواد‌خیلیی‌.اماظالما‌نمیزارن.نمیتونن‌ببینن‌یک‌روز‌توعمرم‌خوش باشم

اصلاا تحویل نگیر هر چی گفتن بگو شما راست میگین .بخوای اینجوری باشی هم الان و هم بعدت میشی تو سری خور شوهرت و خانوادت اونوقت دیگه زندگیت جهنمه.ول کن محلشون نده خودت بساز زندگیتو.بعدش حسرت یک روز دیدنتو بکشن

بهترین نیستم اما خودمم
اصلاا تحویل نگیر هر چی گفتن بگو شما راست میگین .بخوای اینجوری باشی هم الان و هم بعدت میشی تو سری خور ...

می‌خوام ولی کسی که همش کنج خونست‌کی‌می میبینتش‌بیادخواستگاریش.خانوادمم‌خوب‌نیستن‌که‌خواستگارداشته‌باشم