2777
2789
و همچنین اون مرده متاهل.. چرا خانوما فقط توپو میندازن زمین هم جنسای خودشون..

ببین اون مردم کارش اشتباهه ولی تا موقعی ک زنا درخواست اونا رو قبول کنن اون زن کثیف تره چون داره زندگی یکی دیگرو نابود میکنه درسته مردی ک متعهد نباشه پیش خودش میگه این نشد یکی دیگه ولی اگر همه اون یکی دیگه ها( یعنی زنا ) در مقابل درخواست اون مرد بزنن تو دهنش و باهاش نباشن نصف هرزه بودنا کمتر میشه

و تَنَت، وَطَنَم  ❤🌎
نه نه نه اصلاااا كارشو انجام ميده ولت ميكنه چندين مورد ديدما ...يكيشم پسر دايي مامانم هست زنش ي سليط ...

منم دیدم مرده گفته بخاطر پول مهریه زنم برگشتم !!چون نمیتونم اکه طلاق بدم بدم مهرشو 

خدایا داده ونداده ات راشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقت رو گفتم.با توجه به اون چیزی که دیدم

حقیقت نیست بنظرم..یجورایی داری تحریک میکنی...نگواینجوری گناهه

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

اسی،اون زنشو فرضا طلاق بده پول مهریه ازکجا بیاره بده ؟یاخرج تورو ازکجا بده مگه پول داره که خرج دوتاتونو بده ؟ اینا هرزن تونباشی بایکی دیگم دوس میشن این طور مردا 

خدایا داده ونداده ات راشکر
حقیقت نیست بنظرم..یجورایی داری تحریک میکنی...نگواینجوری گناهه

شما اینطور صلاح میدونی چشم دیگه نمیگم!!!

ولی من بازم میگم حقیقت بود.حالا دوس ندارین قبول کنین و یا تلخه براتون اون ی مساله جداست!

من چیزی که دیدم رو گفتم.

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

الاهی خدابه حق همین ماه عزیزریشه زنایی که بامردمتاهل دوست میشن بکن.خدانگزرع ازشون که مردازندگی وزن وبچه های اولیش به خاطر یه.....میزارن کنار.

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️