2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجي قضاوت نميكنم هاااا

ولي اخه اينم پرسيدن داررره🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

ي لحظه خودت رو بذار جاي همسر اين اقا جوابت رو پيدا ميكني

ضمنا مطمئن باش كسيكه ب زندگي و زن رسمي خودش رحم نكرده هيچوقت عاشق ي رهگذر نميشه و براش خوشبختي نمياره توروخداااااا حداقل ما خانوما ب همديگه رحم كنيم

نه نه نه اصلاااا كارشو انجام ميده ولت ميكنه چندين مورد ديدما ...يكيشم پسر دايي مامانم هست زنش ي سليطه ي كثافتيه كه حد نداره پسر دايي مامانم رفته خواستگاري ي دختر بعد كاراشو با دختره كرده همه چي الان زده زيرش با اينكه زنش كلي سليطس حالا ميگه نميخامش ...غير از اين چند مورد مشابه هم ديدم كه زناشون سليطه و بد ذات بودن و دوس دختر گرفتن ولي بازم برگشتن طرف زناشون...به هيچ وجه به مردا مخصوصا متاهل اعتماد نكن 

بله میتونه از رو عشق باشه ولی در کل کار درستی نیست.

😑😑😑

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

اصلااا و ابداا

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍