2777
2789
عنوان

نگرانم........😟

143 بازدید | 19 پست

سه سال پیش پریودیم بهم ریخته بودن پریودم میشدم ولی کم بود رفتم سونو تبلی تخمدان داشتم دارو یه مدت خوردم خوب شدم هیچ وقت سابقه نداشته پریودیم دیر بشه ۴روزه دیر شده نگرانم دوباره یه مشکل داشته باشم،دکتر زنان بهم گفته بود تبلی تخمدان داری باید سریع ازدواج کنی شاید بچه دار نشی،از این میترسم

منم مجرد بودم همینجوری بودم. نگران نباش

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطره ویتاگنوس واسه تنبلی تخمدان عالیه

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

من مجرد بودم خیلی پریودم نامنظم بود یهو دو ماه نمیشدم. ولی ازدواج کردم مشکل نازایی نداشتم اصلا

من مجرد بودم خیلی پریودم نامنظم بود یهو دو ماه نمیشدم. ولی ازدواج کردم مشکل نازایی نداشتم اصلا

نه من همون سه سال پیش بهم ریخته بود،دیگه همش منظم بود

دوباره برم سونو؟عوارضش چیه؟من مجردم اشکال نداره؟

نه اشکال نداره. سونو نمیخواد بری همینو بخور تنظیم میکنه. گیاهیه عوارضی نداره فقط تلخه

عزیزم نگران نباش دوست من هم جرد ۲۶سالشه هر ۴۰ روز پریود میشه یکی از دوستام هم ک تو عقده هر ۶۰تا۷۰ ر ...

اخه من سابقه نداشتم دیر بشه،اون سه سال پیشم سر وقت پریود میشدم ولی کم بود،الان نشدم اصلا