2777
2789
عنوان

مهریه😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2327 بازدید | 167 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاه درسته مهریه کی داده کی گرفته ولی نگاه کسی ک از همین اول ب جای عشق و عاشقی فکر دو دوتا چهار تای موقع بهم زدنه ب نطرت ب دردت میخوره؟؟منم کوچیک بودم همی بلا سرم اومد من ک مهم نبود برام اخه دختر 17 ساله چ حالیشه عاشق بودم...گفتن هرچی عروس بگه منم گفتم همون 124 تایی ک نامزدم و خانوادش گفتن....بهم خورد ادمای درستی نبودن عاشق نبود فقط میخواست زن بگیره فرقم نداشت کی برای کلفتی...ب نطرم مردی ک میخواد اصلا ای چیزا براش مهم نیست...الان من شوهرم اصلا چیزی نگفت اصلا کی فکر طباقه ما همو دوست داریم...خودشونم گفتن هر چقدر خودت میخوای

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
حداقل کنارش حق طلاق بگیر  حق انتخاب مسکن ، حق اشتغال و حق تحصیل ( اگر دوست داری کار کنی یا درس ...

اگه 14تانباشه حق طلاقونمیدن 

ای کاش به قلبم طلوع میکردی تااتش چشمانت برهرکسی جزمن خاموش میشد کاش🌈
پس اصلا راضی نشو  هیچ تعادلی بین شما تو زندگی نیست

مادرش دخالت میکنه گوششوپرمیکنه اینم میترسه 

ولی خانواده شوهرم کاملا دروغ گو بودن گفتن ما بیشتر۶۰تا نداریم که بعد فهمیدم خواهرشوارم یکی۳۰۰تا یکی۲۰۰یکی۲۵۰تاس فقط عروسا که یکی رو۶۰ملیون یکی۱۰ملیون زدن تازه میگفتن ما سکه نمیزنیم پول میزنیم

زندگیم فقط همسرم وتیله ام گل پسر مامان😙❤عاشقتونم❤
اگه 14تانباشه حق طلاقونمیدن 

یا مهریه بگیر مثل همون که مادرت میگه 

یا اگر ۱۴ تا سکه هست حق طلاق و انتخاب مسکن بگیر کنارش 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

اگه بحث نکرده بود مادرش و نامزدتم موافقت کنه میگفتم با یکی هم زنش شو ولی الان ک بحث حساب کتابه حواست جم کن ....ببین مهریه عشق مرد ب زنه داره عشقشو دودوتا میکنه....همینا رو بگو بهش...قبول نکرد بدرد نمیخوره

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....

آخه ۱۴ تا دیگه واقعا بی انصافی!

ببخشیدا ولی زن بیوه که نمیخوان عقد کنن!

مهریه پشتوانه زن هست الان دوستش داری شاید این چیزا برات مهم نباشه و به چشمت نیاید ولی بعدها برات مهم میشه

تهش هیچی نیست باور کن....
مادرش دخالت میکنه گوششوپرمیکنه اینم میترسه 

پسری که در این حد تحت تاثیر مادرش هست و ترس داره 

فردا برات مشکل ساز نمیشه این اخلاق؟ 

جدای از مهریه به این مساله خوب فکر کن اگر وابستگیش زیاده چه از نظر مالی چه تصمیم گیری ، فردا دائم باعث دعوا میشه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
۱۱۴ تا خیلی منت دارن قبول میکنن نکردن اصلا پشت پدر مادرتو خالی نکن بعدا پشیمون میشی دور از جونت میگن ...

منم دقیقاازهمین حرفامیترسم اگه قبول کنم ولی خودمم میترسم بااین چیزایی که میشنوه ادم ولی اینجورادمیم نیست

بگو مهریه تاریخ تولدم باید باشه😳بگو‌کی  داده کی گرفته قشنگیه یه زنه!

اوکی این خوب بود