2777
2789
عنوان

پرستار نوزاد

202 بازدید | 15 پست

مامانا کسی از شرکت سلامت اول پرستار گرفته برای بچه اش؟ چه جوری میشه اعتماد کرد به این شرکت ها؟ کسی تجربه ای داره؟

من برای داشتن تو قید یه دنیا رو زدم 💙💙💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچت چند وقتشه 

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده
نمی خوام تنها بزارمش خودم هستم تو خونه. واسه کمک میخوام 

آها اونجوری که نگرانی نداره اگه ناراضی بود میگی یکی دیگه رو بفرستن

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
آها اونجوری که نگرانی نداره اگه ناراضی بود میگی یکی دیگه رو بفرستن

واسه همینش هم میترسم، دزدی کنه یا بچه رو دارو بده 

من برای داشتن تو قید یه دنیا رو زدم 💙💙💙
واسه همینش هم میترسم، دزدی کنه یا بچه رو دارو بده 

نمیتونین یه دوربین توو اتاقِ بچه بذارین؟ 

کیف و لباساشُ از روز اول مجبور کن بذاره جلوی در بگو وسایلِ شخصیتونُ نبرید توو اتاقِ بچه

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.

در صورت نیاز به خدمات پرستاری کودک و نوزاد در منزل میتونین به وبسایت توان سلامت مراجعه کنید. در این وبسایت میتونین مطالب مهم و آموزنده‌ای درباره مراقبت از کودک در منزل بخونید. مشاورین و متخصصین ما براساس الگوریتمهای هوش مصنوعی با توجه به شرایط نوزاد شما و انتظاراتی که از پرستار دارین براتون شخص مورد نظر رو پیدا میکنن و به منزلتون اعزام خواهند کرد. تمام پرستاران اعزامی توان سلامت خودشون سابقه مادرشدن دارند. ضمنا تمامی اطلاعات شخصی وسوابق خانوادگی اونا قبل از پذیرش بررسی میشه. بعد از اعزام هم والدین نوزاد یا کودک میتونن رفتار و اعمال فرد اعزامی رو بررسی کنند و اگر مطابق نظرشون بود بعد از دوره آزمایشی قرارداد ببندن. برای اطمینان از رفتار پرستار همیشه نصب دوربین میتونه خیالتون رو راحت تر کنه. خوندن مطلب پرستاری از نوزاد در منزل هم به شما کمک خواهد کرد. تماس با ما 02177505919 - به دو دهه تجربه ما اعتماد کنید.

سلام عزیزم خوبی

ببین من خودم شاغلم بچم که به دنیا اومد همین دغدغه هارو داشتم 

یه عالمه گشتم از دوست و آشنا پرسیدم یه جا پیدا کنم

خداروشکر پیدا کردم پرستاری که واسم فرستادن خیلی کاربلده

من که بچمو از نوزادی سپردم بهش خطایی ندیدم ازش 

شماره موسسه رو میزارم خواستی زنگ بزن 65010352