2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خطا بعد ده دو ساعت 

خطا بعد دوساعت افتاده/؟؟

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)

مبارکت باشه عزیزم

چقد به موعدت مونده

علایمم داری؟؟

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

اگه بعد دوساعت خطا افتاده ک منفیه

بی بی چک فقط قبل پنج دیقه خط بندازه درسته

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)
اره اما تا استفاده کردم یه هاله بود بعد دو ساعت رفتم دیدم خط شده 

احتمالا منفیه

چه باحال فک کن یه بجه کوچیک داشته باشی باز هی بی بی بزنی😂😍

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
بچم که یک سالو سه ماهش شد اون بدنیا میاد 

وای خدا باورم نمیشه به تو میگن شیر زن افزیییین 

ینی بچت چن ماهه بود ک دوباره اقدام کردی

خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔

بیبی چک منم دیروز اینطوری شد دقیقا

بعد ده دقیقه یک ربع هاله انداخت بنظرتون مثبته؟

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز