2777
2789
عنوان

انرژی مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 30856 بازدید | 4156 پست
وقتی تلاش میکنی خدا راه برات باز می کنه. اسکاول شین تو کتابش یه جمله تاکیدی داره آنجا که راه نیست خدا راه را می گشاید.
حراج فستیوال استانبول را در کانال ما دنبال کنید. تلفن تماس09224296469
به گذشته خود هرگز نمی اندیشیم مگر آنکه بخواهیم از آن نتیجه بگیریم « نهرو »

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایا میدانید اگر مادران در زمان بارداری سیب به خصوص سبز استفاده کنند نوزادانشان زیبا میشوند

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

یس } یکی از سوره های مبارکه قرآن می باشد که به آن لقب « قلب قرآن » داده اند و اسرار بسیار زیادی در این سوره نهفته شده است که از حد گفتن و نوشتن فراتر است. رسول خدا (ص) فرموده اند: در قرآن سوره ای هست که خواننده خودش را شفاعت می کند و شنونده اش را می آمرزد و به خواننده اش خیر دنیا و آخرت را می دهد و این سوره دافعه و قاضیه است، یعنی از صاحبش بدی ها را دفع می کند و حاجت هایش را برآورده می کند و هر که آن را بخواند، برایش ثواب 20 حج نویسند و هر کس یاسین را در قبرستان بخواند خدای تعالی عذاب او را آن روز تخفیف دهد و به عدد مردگان قبرستان برای او حسنه نویسد و از او سیئات را محو نماید. رسول خدا (ص) به حضرت علی (ع) فرمودند: یا علی { یاسین } را بخوان که در آن ده برکت است: گرسنه ای نخواند مگر سیر شود،‌ تشنه ای نخواند مگر سیراب شود، برهنه ای نخواند مگر پوشیده شود و نه مجردی مگر تزویج نماید و نه ترسیده ای مگر ایمن گردد و نه مریضی مگر شفا یابد و نه محبوسی و زندانی مگر رها گردد و نه مسافری مگر سالم برگردد و اگر نزد مرده ای خوانده شود، خداوند سیئات را از او محو کند و گمراهی نخواند مگر راه یابد و فرمود هر کس آنرا بنویسد و بیاشامد به درونش هزار دوا، هزار نور و هزار یقین و هزار برکت و هزار رحمت داخل شود و از او هزار درد و هزار غش کنده شود که طریقه نوشتن آنرا در کتاب « کلیات اسرار و رازهای موفقیت » بیان نموده ام و طرق مختلف ختم کردن این سوره را در آن کتاب در حد کفایت گفتم که در این مقال از آن صرفنظر می کنم. اما هر کس برای رضای خدا آنرا بخواند، تمامی گناهانش آمرزیده می شود. اگر کسی یکبار یاسین را بخواند انگار کل قرآن را 12 بار ختم کرده است و به او ثواب 12 ختم قرآن می دهند و هر بیماری که نزد آن این سوره را بخوانند به هر حرفی از این سوره 10 ملک نازل شود و نزد آن بیمار صف زده می ایستند و برای او استغفار می کنند و اگر اجل او رسیده باشد وقت قبض روحش حاضر شوند، او را تشییع جنازه کنند و خود آن ملائک برایش نماز می خوانند و او را دفن می کنند. هر که وقت احتضار بخواند و یا دیگری برای او بخواند،‌ رضوان بهشت نزد او آید و شربتی از شربتهای بهشتی به او دهند و او را سیراب می کنند تا وقتی که از قبر بیرون آید سیراب باشد تا به بهشت رود. کسی که آنرا بخواند گویا حج انجام داده، کسی که قرائت را بشنود چنان است که هزار اشرفی در راه خدا تصدق کرده، اگر زنی شیرش کم باشد اگر آن را طبق دستور بنویسد و بخورد شیرش زیاد شود، هر که آنرا با خود داشته باشد از چشم بد در امان می باشد و از شر جن و انس و بلاهای زمینی و آسمانی محفوظ می ماند و خواب های بسیار خوبی می بیند. دوستان عزیز قبل از اینکه بخواهید ختم یاسین را بخوانید ابتدا مناجاتی با خداوند انجام دهید و بگویید: خداوند عزیز من، محبوب من، پروردگار من، من در کارم درمانده ام و تنها به تو توکل می کنم تنها خواهش دلم را از تو می خواهم و کارم را به تو وا می گذارم. « دستم از تمام علل مادی و ابزار مادی تهی شده و با دلی پاک و امیدوار نزد تو آمده ام و تو اسرار غیب را می دانی چنانچه حاجت شرعیم به نفع من می باشد و در آینده مشکلی برایم ایجاد نمی کند، زیرا من به خواسته خود جاهلم و تو از افقی بالاتر از آن مطلعی، بحرمت یاسین و طه و قرآن کریم و اسم اعظمت حاجتم را برآور ای کسی که نامت مجیب می باشد، یاریم کن و به من رحم کن و ورق زندگیم را برگردان که نام تو قادر است، شفایم ده زیرا تو شافی هستی، در زندگیم وسعت ببخش زیرا تو واسعی و باسطی و هر گشایشی که تو صلاح می دانی برایم ایجاد کن و من و اهل بیتم را حفظ فرما، زیرا تو حافظی، از گناهانم چشم پوشی کن زیرا تو غفار و ستاری، اگر گناهی باعث تغییر نعمات تو شده و راههای رسیدن رحمت تو را مسدود کرده و مرا به خود گرفتار کرده، زندگیم را در هم پیچیده و من از آن غافلم هم اکنون و الساعه به بزرگی رحمتت مرا بیامرز، زیرا رحمت تو بی منتها است. مرا در حصار امن خود قرار ده تا هیچ خطر آسمانی و زمینی نتواند وارد آن حصار شود. حصاری که سقف آن لا اله الا الله و دیوار آن محمد رسول الله و درب آن علی ولی الله است، ارکان آن لا حول و لا قوة الا بالله است، پس چه چیزی می تواند وارد این حصار شود. » اگر هنوز ازدواج نکرده اید بگویید: « خدایا مونس روحی و زوج آسمانیم را به من برسان و راهش را هموار بگردان، مونسی که در کنارش آرامش روحی و جسمی داشته باشم، خودت برکتت را وارد زندگیمان کن. یا رب یا رب یا رب. عزیز من، تو برای من همان کاری را بکن که در لیاقت تو و پادشاهی تو است، نه آنی که در لیاقت من باشد، قلوب مومنین خود را و محبت همه ملائکه عرش، کرسی و سماوات را به تسخیر قلب من بگردان و همه انرژی های منفی را از اطراف من بزدا و آرامش ویژه خود را شامل حالم گردان، هم اکنون در قلب من وارد شو و تمام وجودم را با نور خودت نوازش ده، مرا در نور خاص خودت غوطه ور کن زیرا من عاشق توام و به تو نیاز دارم، خودت راه ها را بر من بگشا، اگر باید کاری کنم به ذهنم القا فرما و پیش پایم بگذار و با رهنمودی مشخص مرا راهنمایی فرما » و سپس سوره یاسین را بخوانید. امید دین پرست

ختم سوره مبارکه یس است از روز جمعه ابتدا کند تا روز پنج شنبه هر روز سه مرتبه بخواند که در عرض هفته ۲۱ مرتبه خوانده شود هر روز بعد از سه مرتبه خواندن دعای یا من تحل به عقد المکاره از صحیفه سجادیه بخواند و به جهت مطلبی عدد همین است لیکن اگر مطلب وسعت رزق باشد روز پنج شنبه بخواند و اگر دفع دشمن است روز سه شنبه و جهت رفعت روز یک شنبه و برای علوم عقلیه و دینیه شنبه و برای علوم ریاضیه و حساب چهارشنبه و برای کدخدای و تسخیر زن جمعه و برای سفر دوشنبه که زود انشاء الله تعالی اثر کند اکثر خواص گفته اند اگر یس را بر گلاب بخوانند بر هر کسی بدهند از محبت او بی قرار شود و اگر کسی را مطیع خواهد گرداند سوره را بر پاره ای نبات بخواند هر کس از او بخورد مسخر گردد والله اعلم و در نسخه ای جدید دیده شده که اگر بخواهی زیر ران خود آیینه ای بگذار و به پهلو بخواب در رخت هفتاد بار سوره اخلاص را بخوان در حالتی که بر پهلو خوابیده باشی بعد بخواب پس بدرستی که می بینی آن چه را خواهی دعای یا من تحل به عقد المکاره : یَا مَنْ‏ تُحَلُ‏ بِهِ‏ عُقَدُ الْمَکَارِهِ‏، وَ یَا مَنْ یَفْثَأُ بِهِ حَدُّ الشَّدَائِدِ، وَ یَا مَنْ یُلْتَمَسُ مِنْهُ الْمَخْرَجُ إِلَى رَوْحِ الْفَرَجِ.ذَلَّتْ لِقُدْرَتِکَ الصِّعَابُ، وَ تَسَبَّبَتْ بِلُطْفِکَ الْأَسْبَابُ، وَ جَرَى بِقُدرَتِکَ الْقَضَاءُ، وَ مَضَتْ عَلَى إِرَادَتِکَ الْأَشْیَاءُ. فَهِیَ بِمَشِیَّتِکَ دُونَ قَوْلِکَ مُؤْتَمِرَةٌ، وَ بِإِرَادَتِکَ دُونَ نَهْیِکَ مُنْزَجِرَةٌ. أَنْتَ الْمَدْعُوُّ لِلْمُهِمَّاتِ، وَ أَنْتَ الْمَفْزَعُ فِی الْمُلِمَّاتِ، لَا یَنْدَفِعُ مِنْهَا إِلَّا مَا دَفَعْتَ، وَ لَا یَنْکَشِفُ مِنْهَا إِلَّا مَا وَ قَدْ نَزَلَ بِی یَا رَبِّ مَا قَدْ تَکَأَّدَنِی ثِقْلُهُ، وَ أَلَمَّ بِی مَا قَدْ بَهَظَنِی حَمْلُهُ. وَ بِقُدْرَتِکَ أَوْرَدْتَهُ عَلَیَّ وَ بِسُلْطَانِکَ وَجَّهْتَهُ إِلَیَّ. فَلَا مُصْدِرَ لِمَا أَوْرَدْتَ، وَ لَا صَارِفَ لِمَا وَجَّهْتَ، وَ لَا فَاتِحَ لِمَا أَغْلَقْتَ، وَ لَا مُغْلِقَ لِمَا فَتَحْتَ، وَ لَا مُیَسِّرَ لِمَا عَسَّرْتَ، وَ لَا نَاصِرَ لِمَنْ خَذَلْتَ. فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ افْتَحْ لِی یَا رَبِّ بَابَ الْفَرَجِ بِطَوْلِکَ، وَ اکْسِرْ عَنِّی سُلْطَانَ الْهَمِّ بِحَوْلِکَ، وَ أَنِلْنِی حُسْنَ النَّظَرِ فِیمَا شَکَوْتُ، وَ أَذِقْنِی حَلَاوَةَ الصُّنْعِ فِیمَا سَأَلْتُ، وَ هَبْ لِی‏ مِنْ لَدُنْکَ رَحْمَةً وَ فَرَجاً هَنِیئاً، وَ اجْعَلْ لِی مِنْ عِنْدِکَ مَخْرَجاً وَحِیّاً. وَ لَا تَشْغَلْنِی بِالاهْتِمَامِ عَنْ تَعَاهُدِ فُرُوضِکَ، وَ اسْتِعْمَالِ سُنَّتِکَ. فَقَدْ ضِقْتُ لِمَا نَزَلَ بِی یَا رَبِّ ذَرْعاً، وَ امْتَلَأْتُ بِحَمْلِ مَا حَدَثَ عَلَیَّ هَمّاً، وَ أَنْتَ الْقَادِرُ عَلَى کَشْفِ مَا مُنِیتُ بِهِ، وَ دَفْعِ مَا وَقَعْتُ فِیهِ، فَافْعَلْ بِی ذَلِکَ وَ إِنْ لَمْ أَسْتَوْجِبْهُ مِنْکَ، یَا ذَا الْعَرْشِ الْعَظِیمِ. منبع : گوهر شب چراغ ج ۲ص 154

زیادی نور چشم حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: چون کسی را درد چشم باشد یا در بینایی او ضعفی باشد در اول ماه چون هلال ماه را ببیند دست بر چشم خود بنهد و سوره فاتحه را 10 بار با نیت خالص و توجه به معنی آن بخواند و در آخر سوره مبارکه «توحید» را 3بار بخواند بعد از آن 7بار بگوید: «یا ربِّ قَوِّ بَصَری». سپس بگوید: «اللهم اکف انت الکافی، اللهم عاف انت المعافی». درد چشم و ضعف بینایی به صحت مبدل می گردد. (خواص آیات قرآن کریم، محمدتقی نجفی، ص10) جهت رفع تب حضرت امام جعفر صادق علیه السلام فرمودند: هر کس، با ایمان سوره مبارکه فاتحه را چهل بار بر قدح آب با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند و آن آب را بر روی کسی که تب دارد بپاشد، تب از او زایل می شود. (همان ص12) ایجاد برکت در کلامی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله و سلم آمده است: هرکس، هنگامی که وارد خانه خود می شود، سوره حمد و توحید را قرائت نماید خداوند فقر را از خانه او دور کرده و برکت زندگی او را به حدّی زیاد می کند که به همسایگانش نیز می رسد. پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: فضیلت سوره حمد مانند فضیلت حاملان عرش است، هر کس آن را قرائت کند، ثوابی مانند ثواب حاملان عرش به او داده می شود از حضرت امام صادق علیه السلام روایت شده است:‌ «هرکس سوره حمد را قرائت کند، به لطف و عنایت الهی، درهای خیر دنیا و آخرت به روی او گشوده خواهد شد.» (همان، ص 65 به نقل از الدرالمنثور، ج6) ختومات مجرب

1) برکت و گشایش روزی از مولا علی علیه السلام نقل شده است: «اگر رزق و روزی و ثروت زیادی می خواهی و دوست داری از هر بنده و آزادی بی نیاز باشی و به زودی به آرزوهایت برسی و از غل و غش و حیله در امان باشی؛ پس «فاتحة الکتاب» را بخوان که اسرار عجیبی در ان نهفته است. برای رسیدن به آرزوها و حاجت هایت، این سوره را در پنج نوبت (صبح، ظهر، عصر، مغرب و عشا) 100 مرتبه تلاوت کن. (همان،ص 66به نقل از شمس المعارف الکبری) 2) نماز عجیب و مشکل گشا اگر کسی به نیت قضای حاجت دو رکعت نماز بخواند و در هر رکعت 19 مرتبه بسم الله الرحمن الرحیم بگوید و بعد از آن سوره حمد را تلاوت نماید و بعد از تمام شدن نماز 786 مرتبه آیه بسم الله الرحمن الرحیم را بگوید هر حاجتی داشته باشد برآورده خواهد شد. ان شاءالله. (همان، ص67به نقل از شمس المعارف الکبری ) 3) جهت عزت و شخصیّت و حفظ آبرو در روز جمعه شروع کند تا 41 روز، و هر روز 41 مرتبه سوره مبارکه حمد را بخواند و بعد از اتمام بلافاصله 13 بار این دعا را بخواند: «یا مُفَتِّحُ فَتَّح یامُفَرِّجُ فَرَّج یامُسَبِّبُ سَبَّب یامُیَسِّرُ یَسَّریامُسَهِّلُ سَهَّل یا مُتَمِّمُ تَمَّم برحمتک یا ارحم الراحمین» (دو هزار و یک ختم، ص48) تبیان

ایا میدانید فورییه 1865 تنها زمانی بود که ماه کامل نشد

و ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق (ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟فرمود: که می‌گویید صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی، مانند روزی که از مادر متولد شده ای. گنج های معنوی

ایا میدانید طول ساحلی دریاى خزر 7000 کیلومتر است که هزار کیلومترش در طرف ایران است

اگر خاموش بنشینی تا دیگران به سخنت آورند بهتر از آنست که سخن بگویی و خاموشت کنند « سقراط »

از امام باقر علیه السلام سؤال می شود: کدام عبادت افضل است ؟ می فرماید : چیزی نزد خدای عزوجل برتر از دعا نیست که از او سؤال و درخواست کنند وآنچه را نزد اوست از او بخواهند و هیچ کس نزد خدا دشمن تر نیست از کسی که در عبادت و پرستش ذات مقدسش گردنکشی کند و آنچه را نزد او است درخواست ننماید .

در کتاب «الکلم الطیب» آورده است که شیخ على مکى فرمود من به شدت دچار گرفتارى و مشکلات شدم و دشمنانم نیز پیوسته حقوق مرا پایمال می‏کردند، تا جایى که ترسیدم جانم را نیز از کف بدهم و کشته شوم. در همین اوضاع دعایى را دیدم که داخل جیبم بود – در حالى که کسى آن را به من نداده بود – . از این جریان در شگفت شدم و پیوسته حیران بودم تا آن که در عالم خواب شخصى را در قیافه صالحان و زاهدان دیدم که به من گفت: آن دعا را، ما به تو دادیم؛ آن را بخوان که از گرفتارى و مشکلات رهایى یابى . و برایم روشن نشد که گوینده آن کیست؟ و این جریان بر شگفتى و حیرتم افزود؛ تا آن که امام عصر ارواحنا فداه را در خواب دیدم که به من فرمود : دعایى را که به تو عطا کردم بخوان ، و به هر کسى که می‏خواهى بیاموز . من بارها آن دعا را تجربه کردم و هر بار گشایشى سریع در کارم مشاهده کردم تا آن که آن را براى مدتى گم کردم و پیوسته تأسف می‏خوردم و از رفتار بد خویش استغفار می‏کردم ؛ تا این که شخصى نزد من آمد و گفت : این دعا در فلان جا از تو افتاده است . البته من به خاطر نداشتم که آنجا رفته باشم ، ولى به هر حال آن را پیدا کردم و برداشتم و سجده شکر الهى به جاى آوردم . و دعا این است بِسمِ اللَهِ الرَحمنِ الرَحیمِ رَبِ اَسئَلُکَ مَدَداً روحانیاً تَقوی بِهِ قوایَ الکُلِیة و الجُزئیة ، حَتی اَقهَرَ بِمَبادی نَفسی کُلُ نَفسٍ قاهِرَةٍ فَتَنقَبِضَ لی اِشارَةُ َقائِقِها، اِنقباضاً تَسقُط بِه قُواها ، حَتی لا بَیقی فِی الکَونِ ذُو رُوحٍ اِلا وَ نارُ قَهری قَد اَحرَقَت ظُهُورَه.یا شَدیدُ یا شَدیدُ یا ذَالبَطشِ الشَدید یا قاهِرُ یا قَهار، اَسئَلُکَ بِما اَودَعتَهُ عِزرائیلَ مِن اَسمائِک اَلقَهریة ، فَانفَعَلَت لَه النُفُوس بِالقَهرِ اَن تودِعَنی هذا السِرِ فی هذهِ الساعةِ حَتی اُلَیِن بِه کِلَ صَعبٍ وَ اُذَلِل بِه کُلَ مَنیع ،بِقُوَتِکَ یا ذَا القُوَةِ المَتین. این دعا هنگام سحر – در صورت امکان – سه مرتبه و هنگام صبح سه مرتبه و در شب نیز سه مرتبه خوانده شود . البته اگر مشکلات خواننده این دعا بسیار سخت و غیر قابل تحمل است پس از قرائت دعا سى مرتبه این دعا را نیز بخواند : یا رَحمانُ یا رَحیمُ ، یا أَرحَمَ الرَاحِمینَ ، أَسئَلُکَ اللُطفَ بِما جَرَت بِهِ المَقادیرُ . روضه نیوز

این دعا از حضرت امام رضا علیه السلام نقل شده است: هنگامى که خسته و بى ‏تاب و توان شده باشى سجده کن، سپس گونه راست و پس از آن گونه چپ خود را بر زمین بگذار و در هر یک بگو: یا مُذِلَّ کُلِّ جَبَّارٍ عَنیدٍ، یا مُعِزَّ کُلِّ ذَلیلٍ، قَدْ وَحَقِّکَ بَلَغَ مَجْهُودی، فَصَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَالِهِ، وَفَرِّجْ عَنّی) اى خوار کننده هر زورگوى عنادپیشه، اى عزیز کننده هر ذلیل، به حقّ تو سوگند که ناتوان شده و بى ‏تاب گشته‏ ام، پس بر محمّد و آل محمّد درود فرست، و گشایشى در کارم بده منبع : فقه الرّضا علیه السلام: 393 ایران

در کتاب صحیفه‌الامان آمده است اگر در محنتی گرفتار باشی هفتاد مرتبه بگو: یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی (بسیار تجربه شده است) دعای دیگر به جهت رفع گرفتاری ۱۰۱ مرتبه بخواند: رَبِّ اِنّی مَسَّنِیَ الضُّرِ وَ اَنْتَ اَرْحَمُ الرّاحِمین