2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار بمونه خشک شه ی بوی خوبی داره😐

🥴🥴🥴

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

جمعش کن

آدمک آخر دنیاست بخند...آدمک مرگ همینجاست بخند...دستخطی که تورا عاشق کرد...شوخیه کاغذیه ماست بخند...آدمک خر نشوی گریه کنی...کل دنیا سراب است بخند...آن خدایی که بزرگش خواندی...بخدا مثل تو تنهاست بخند...🖤

یعنی چی خوبه یا بده؟

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

سوالم اینه که چطور میتونه خوب باشه؟!

😂😂😂

دور دستشوییت فلفل وآبلیمو یا پوست پرتغال و نارنگی بذار

گربه متنفرن از این بوها

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘

گربه ایرانی

گربه ایرانی یا به اصطلاح پرشین کت جز محبوب ترین نژادهای گربه در جهان محسوب می­شود.

تاریخچه گربه ایرانی به قرن ۱۶ میلادی بر می­گردد که مستندات آن که توسط نوشته های یک جهانگردی ایتالیایی نوشته شده است موجود است.

گربه های پرشین یا همان گربه ایرانی در دسته ای گربه های مو بلند قرار میگیرند که دارای دست و پاهای نسبتاً کوتاه، گردن کوتاه، چشم های گرد و درشت و گوش های کوچک می باشند.

این گربه ها به طور معمول ۱۷ ساعت از روز را در خواب سپری می­کنند. البته این مقدار به عوامل زیادی بستگی دارد. در سنین پایین پرشین کت های کیتن کمتر میخوابند و بیشترین زمان خود را به بازی می­گذرانند ولی با بزرگ شدن . بالغ شدن، کم کم به ساعت خواب آنها افزوده می شود و هر روز چاقتر و تپل تر میشوند.

ما در تولید گربه ی ایرانی موفق هستیم و در آن شکی نیست که همه ایران را با اسم پرشین کت میشناسند کافیست برای معرفی خودتان  و ملیتتان در خارج از کشور دچار مشکل شوید و آن موقع هست که گربه ایرانی یا پرشین کت به کمک شما می آید .

گربه ایرانی - گربه - فروش گربه - خرید گربه 

https://simoncat.ir/persian-cat/

خرید گربه اسکاتیش

گربه اسکاتیش چشم‌های درشت و گوش‌های گردی دارد که به سمت جلو و در جهت صورتش تا خورده است.

اسکاتیش‌ها گربه‌هایی باهوش، مهربان و بازیگوش هستند. این شخصیت دوست‌داشتنی آن‌ها و ظاهر بانمکشان است که باعث شده اخیراً محبوبیت بسیاری کسب کنند.

اما گوش‌های غیرمعمولی آن‌ها هزینه زیادی دارد. البته منظور از این هزینه فقط از نظر مالی نیست بلکه از نظر سلامتی نیز مطرح است. برای خرید گربه اسکاتیش در خدمت شما هستیم.

واگذاری گربه

خب این سوالی است که ذهن بیشتر افراد را درگیر کرده آیا بهتر است گربه خریداری کنم یا از طریق آگهی های واگذاری، گربه را به صورت رایگان تحویل بگیرم.اگر دوست دارید که خانه ی مناسبی برای یک بچه گربه ی نیازمند آماده کنید که توسط گروه نجات محل پیدا شده است در نظر داشته باشید که این احتمال وجود دارد که وقتی گربه ای را از پناهگاه میگیرد تا حدی وحشت زده باشد. این گربه ها بایستی در لانه های امن، باثبات و آرام سر کنند

پانسیون گربه در شمال تهران و پانسیون گربه درسایمون کت انجام می گردد.

اگر یه زمانی نتونستید از کوچولوتون نگهداری کنید مثلاً بخاطر مسافرت یا ماموریت کاری، اسباب کشی و …مرکز خرید گربه و  پانسیون گربه در تهران سایمون کت در خدمت شماست.

قرار نیست گربه شما در زمان مسافرت در قفسی محصور بشه یا بهش بد بگذره،پیشی کوچولوی شما حق دویدن بازی کردن و آرامش رو داره.

شما هر روز میتونید از احوال گربتون با خبر بشید عکسهای کوچولوتون رو در اینستاگرام دنبال کنید و هر روز با ما در تماس باشید.

پانسیون گربه در شمال تهران

پانسیون گربه در شمال تهران و پانسیون گربه درسایمون کت انجام می گردد.

اگر یه زمانی نتونستید از کوچولوتون نگهداری کنید مثلاً بخاطر مسافرت یا ماموریت کاری، اسباب کشی و …مرکز خرید گربه و  پانسیون گربه در تهران سایمون کت در خدمت شماست.

قرار نیست گربه شما در زمان مسافرت در قفسی محصور بشه یا بهش بد بگذره،پیشی کوچولوی شما حق دویدن بازی کردن و آرامش رو داره.

شما هر روز میتونید از احوال گربتون با خبر بشید عکسهای کوچولوتون رو در اینستاگرام دنبال کنید و هر روز با ما در تماس باشید.