2777
2789
عنوان

بیاین کمک تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 30 پست

به پیشنهاد دوستمون راست میگه مهمون دعوت کن ترجیحا از اقوام خودش اونا رو ببینه به زندگی برمیگرده

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قفل خونه رو عوض کن که همون دو ساعتو هم نیاد خونه

نه بابا اگه زد بیشرفی و داد و بیداد آبروش میره پیش همسایه ها

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
قفل خونه رو عوض کن که همون دو ساعتو هم نیاد خونه

زندگیمو دوس دارم نمیخوام بیشتر لج و لجبازی شه 

مطمئنم و بعید میدونم کسی رو بیاره خونه 

گفتم برم بذار یبارم که شده جای خالیمو ببینه تو زندگی 

زندگیمو دوس دارم نمیخوام بیشتر لج و لجبازی شه  مطمئنم و بعید میدونم کسی رو بیاره خونه&nb ...

کلا هیچوقت خونه رو ول نکن برو چون مردا وقتی گذاشتی رفتی بار دوم بهت میگن جمع کن برو چون خونه رو از خودشون میدونن تو رو اضافه.. من هر وقت با شوهرم بحثم میشه حتی بحث خییییلی شدید در اون حد ساکشو پرت میدم دم در میگم برو خونه بابات

گفتم شاید شوهرش مثل شوهراوما دیوونه نباشه ادم ارومی باشه

همه مردا دیونن.فک کن من اگه قفل و عوض کنم شوهرم اول از همه گوشی میگیره دستش به همه جا زنگ میزنه بعدم میزنه بیشرفی😂😂😂

مهمون سر شب میاد خونمون  ایشون نیستن که شبا ساعت دو میاد خونه

خب به همون مهمون بگو دیگه بگو این اوضاع زندگیمونه شبا خونه نمیاد اگه پدر و مادرش زندن اونا رو دعوت کن تا اطلاع پیدا کنن از کارای گل پسرشون

همه مردا دیونن.فک کن من اگه قفل و عوض کنم شوهرم اول از همه گوشی میگیره دستش به همه جا زنگ میزنه بعدم ...

خودمم اینجوری ام مثل شما اما این چون شوهرش حتی یه کلمه حرف هم نمیزنه میگم شاید ارومه..من وقتی با شوهرم دعوامونمیشه قهر میکنیم دو سه تا چی میشکنه من بترسم اشتی کنم نمیدونم چرا بلد نیس از راهش وارد شه

من چون میشناسمش میدونم هیچ کدوم ج نمیده 

سال‌های اول همینجوری قهرو بود تا یک ماه هم کش میداد منم از طریق مشاوره وارد میدم 

اما الان مشاوره هم ج نمیده دیگه