2777
2789
عنوان

آشپزی

135 بازدید | 7 پست

سلام صبحتون بخیر کدبانوها☺️😚 دوستان امشب خانواده نامزدم شام میان خونه مون، چه نوع سالادی به جز شیرازی و سالاد کاهو خوشمزه تره درست کنم؟؟ غیر از غذای اصلی سالاد و ژله خوبه.؟ 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلم سفید خیلی ریز خرد شده+هویج رنده شده+کشمش + سس مایونز ترکیب شده با ماست و آبلیمو و نمک(کمی فلفل دلبخواهیه)+دانه های انار برای تزئین

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.

ژله رو از اینا درست کن که توش میوه میزارن

البته اگه وقتت اجازه بده

چون نباید خسته باشی و حداقل یک ساعت قبل از اومدن مهمونها کارهات تموم کرده باشی

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
کلم سفید خیلی ریز خرد شده+هویج رنده شده+کشمش + سس مایونز ترکیب شده با ماست و آبلیمو و نمک(کمی فلفل د ...

مرسی دوستم 😋

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
ژله رو از اینا درست کن که توش میوه میزارن البته اگه وقتت اجازه بده چون نباید خسته باشی و حداقل یک ...

آره دقیقا وای هرموقع میخوان بیان کلی استرس میگیرم همه چی عالی باشه 😶 از 4 روز قبل تو فکرم همش به مامانم پیشنهاد میدم چی درست کنه 😂😑