2789
عنوان

چله شکر گزاری😍

4033 بازدید | 32 پست

خب خانوما اینم تاپیکی که قولشو داده بودم😍 چله شکر گزاری : دفترتونو برمیدارین با یه خودکار اولش بزرگ مینویسین خدایا شکرت بسم الله میگین عزمتونو جزم میکنید واسه ۴۰ روز سرشار از انرژی مثبت بودن که البته روزای اولش سخته اگه تلاش کنید نه... هر ۴۰ روز رو به ترتیب هر وقت که وقت داشته باشم و خالی باشم براتون تایپ میکنم.. فقط اگه ذره ای ذره ای حس خوب گرفتین.حالتون خوب شد.چیزایی که خواستین و جذب کردید مطمینم که میکنید چون امتحانشو پس داده برام دعا کنید😍

روز اول شکرگزاری بخاطر سلامتی به اطرافتون نگاه کنید چقد نشونه از سلامتی شماست؟ نفس کشیدن .قلب سالم.چشم سالم.دست سالم .راه میرید و .... نمیخوام زیاد بگم که خستتون کنم خودتون میتونید هزار تا از این فکرا بکنید و حس خوب بگیرین بخاطر سلامتی😍😍 برای خط به خطش خداروشکر کنید این روز اول بود😍 هر چقد دوست داشتین از سلامتیتون بنویسید حسش کنید و خداروشکر کنید😍 روز دو .سه.و....هم براتون میزارم ... مثال:خدایا شکرت که میتونم نفس بکشم .خدایا ازت ممنونم که امروز راه رفتم تا برای خواهر کوچولوم بستنی بخرم و خوشحالش کنم . .خدایا شکرت که تونستم با دستام بچه ی خوشگلمو بغل کنم و بوسش کنم. دیدین چقد راحته؟😍 باقیش با خودتونه❤️ کاربر مخالف .مسخره گر.خوشمزه کامنت بزاره جواب نمیدم قراره اینجا فقط بخونیمو لبخند بزنیم و رد شیم😉😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به انرژی نیاز دارم حتما انجام میدم 😍😍😍مطمئنم جواب میده

حتما 

بعدا که وقتم ازاد شد تگت میکنم و نمونه های جواب دادنشو برای افراد مختلف بهت میگم😍 جدا از اون حس خیلی خوبی میگیری 

چون همش تو شکرگزاری  در مورد سلامتی و ..ختم نمیشه 

میفهمی زندگی چیه😍  

لایکم‌کنید گم‌نکنم

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...