اونایی كه كار تو خونه میكنید مث كار هنری خیاطی و .... وسایلتونو از كجا میخرید به صرفه باشه من تهرانم نمیدونم برم بازار تهران یا ن؟یعنی به صرفه هست برام؟
اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم
خیاطی خیلی خوبه. وسایل بدوزی ببری بدی مغازه دارها .مث ست اشپزخونه و این چیزا. پیج هم بزنی بهتره سودش ...
من اینا رو بلدم ولی دوختم متاسفانه کسی ازم نخرید مثلا مغازه ها جنس چینی نیخرم ۵تومنم نمیشه البته پارچه ی آشغال بعد میفروشن۱۵تومن مردمم با کله میخرن فکر دوخت و پارچه اش نیستن ولی وقتی خودمون میخریم حداقل۲۰تومن هزینش میشه ولی هیچکس حاضر نیست ازما۴۰یا۳۵بخره.لعنت به چینیا.البته باید تو دروهمسایه و آشنا مشتری پیدا کنی وکانال و پیج داشته باشی وگرنه رو مغازه ها حساب نکن
وقتی دیدین کفتارها خوشحالی میکنن،بدونین یه شیر کشته شده...حاج قاسم، روحت شاد و راهت ادامه دار...شادی روح شهدا صلوات
من اینا رو بلدم ولی دوختم متاسفانه کسی ازم نخرید مثلا مغازه ها جنس چینی نیخرم ۵تومنم نمیشه البته پار ...
ببین هركی اندازه ی وسعش میخره .صد در صد كسی ك نداره ارزون میخره یا نمیخره. اما كسی كه داره جنس خوبشو میخره من خیلی پیجا دیدم ك كلی فروش دارن .باید تلاش كنی تا ب نتیجه برسی حتی اولش فقط خرج كنی. اولش سخته
اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم