2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

401 بازدید | 11 پست

دیشب رفتم سرگوشی شوهرم،به یه نفر اس داده بود واسه آقایان هم هست؟؟؟بعد رفتم برنامه دیوار،تو قسمت سابقه،نوشته بود ماساژ،ازش متنفرم،اون بهم خیانت کرد ،اولا خیلی خوب بود الان عوضی شده چیکار کنم ،یه بچه دوماهه هم دارم ،ای خدا من چیکار کنم ،شوهرم در اولین قدم های خیانت پا گذاشته،نمیخام زندگیم از هم بپاشه،واسه آدم شدنش چیکار کنم،چی بهش بگم ،تازه ،تو قسمت سابقه دیوار،اسپری تاخیری هم دیدم جستجو میکرده 

شایدمیخواسته بخره برای نزدیکی باخود شما استفاده کنه

خدایا یعنی میشه منوهم لایق مادرشدن بدونی و ی نی نی ناز و سالم بندازی تودلم خدایا همه ی امیدم ب خودته منکه جز توکسیو ندارم پس ناامیدم نکن   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی رفتم سر گوشیش،گوشیش ازم گرفت با حیله رفته بود اس نشه را پاک کرده بود،منم شمارشو حفظ کردم بهش گفتم تو گوشیم سیو کردم الان میزنگم‌بهش،بعد رفت پاک کرد از منو،ب دروغ گفت یکی دیگه جای من اس داده بود ،نمیدانم تا کجای این کثافت کاریا،پیش رفته 

عجبا چ عوضی شدن مردا😐 ب روش نیار 

بطور غیرمستقیم سرصحیتو باز کن بگو مصلن تایلند میبینی زنا مردا رو ماساژمیدن وای چقدچندشه  چمدونم بد بگو تا بطور هیلییییییی غیرمستقیم ب اشتباهش پی ببرع یا خودت ماساژش زده خب:/

بد ترین دعوا ، دعوا با اونیه که سرعت تایپش از تو بالاتره   اون تورو شسته پهن کرده   تو تازه نوشتی   احترام خودتو نگه دار    
مثلا چی بهش بگم 

میدونید همش از این دوست جدیدش،ک پسرداییش،هم میشه،بلند میشه،اون کثافت اهل این کاراس،شوهرم از اون اشغال یاد گرفته ،ازبس باهاش نشست و برخاست داره،من با زنش دوستم،شیطونه میگه برو جلوی اون عوضی را بگیر تا با شوهرت رفت و آمد نداشته باشه،هر چی ب شوهرم میگم‌با این عوضی راه ترو،انگار ن انگار

بگو به خونواده خودت یا خودش میگی...بگو دوس نداری از جدایی حرف بزنی ولی خب خیانت خط قرمز منه اگه دوباره از این مسایل پیش بیاد لحظه ای درنگ نمیکنم و ازت جدا میشم...

در ضمن مشاوره خیلی کمک میکنه مخصوصا اگه هردوتون برید چون شاید خستگی ها و شرایط سخت بچه یا افسردگی بعد زایمان باعث شده باشه شما تو مسایل زناشویی یکم ضعیف عمل کنی.