2821
2789

الهی قوربونت برم گل من از ظهر دارم فک میکنم با مرغ چی درست کنم چیزی ک باب دلم باشه ب ذهنم نمیرسه تا تاپیک تورو دیدم 

فردا ساندویچ مرغ میزارم  مرسی😍😍😍

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

الهی قوربونت برم گل من از ظهر دارم فک میکنم با مرغ چی درست کنم چیزی ک باب دلم باشه ب ذهنم نمیرسه تا ...

عه پس سبب خیر شدم حالا که خوشحالت کردم بگو چه جوری حوشمزه درست می کنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اینطور درست میکنم ک مرغ رو با پیاز و چوب دارچین میزارم تو زودپز یه ربع میپزه 

بعد استخوناشو جدا میکنم تیکه تیکه یا ریش ریش میکنم 

بعد سیب زمینی سرخ میکنم قارچ و پیاز و فلفل دلمه ای سرخ میکنم و همه مواد رو قاطی میکنم ی کم نمک فلفل میزنم و کمی آبلیمو و سس و خیار شور و گوجه و کاهو میزارم لای نون ساندویچ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

من اینطور درست میکنم ک مرغ رو با پیاز و چوب دارچین میزارم تو زودپز یه ربع میپزه  بعد استخوناشو ...

اگر دوست داشتی پنیر پیتزام تا مواد داغه بزن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رب و این چیزا دیگه نمیزنی فقط با دارچین مزه دارش میکنی

ن بابا با رب ب نظرم بد میشه آره همونطور ک گفتم درست میکنم عالی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابتدامرغ رو با پیاز +سیر+هویج+ واگه داشتین کرفس +آب میپزیم

سیب زمینی رو اول 3 دقیقه در آب در حال جوش + نمک میریزیم و سپس سرخ میکنیم(( ترد و عالی میشه))

سیب زمینی+ هویج+قارچ

مرغ ریش ریش شده+پنیر پیتزا+سس مایونز

مخلفات ساندویچ : کاهو +گوجه+خیار شور+پیاز جعفری

من ساندویچ درستکردم ویک تغییراتی دادم من ذرت هم ریختم وداخل سس مایونزیکدونه خیارشوررنده کردم واویشن وفلفل سیاه وپونه خشک ویکقاشق چایخوری ابلیمو داخل سس ریختم هم زدم بعدتوموادش ریختم.زعفرون هم داخل مرغا ریختم خیلی خوشمزه شده بود

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز