2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم برای چی میخوایی؟ بگو فردا بعد نماز صبح برات بگیرم

راستیاتش من به یه اقایی علاقه دارم و مدتیه که با هم مشکل پیدا کردیم و از هم دوریم  .تولد ایشون نزدیکه و من تصمیم گرفتم که برای ایشون کادو بگیرم و بفرستم بدون نشانی 

ولی خوب نگرانم که نکنه این کاره من رابطه رو به جا اینکه درست کنه خراب تر از چیزی که هست کنه برا همین ترجیح میدم اول استخاره کنم ممنون میشم ازتون اگه برام صبح استخاره بگیرین

برای چی میخوای گلم؟ نماز میخونی؟ اگه میخونی بگو یادت بدم خودت بگیر . اگه نه نیتتو بگو اگه بنده قابل ...

اگه برای خاستگار میشه گرفت ک لطفا زحمتشو بکش فداتشم خیر ببینی

ی خاستگار دارم یکی گفت استخاره بگیر 

خدا خیرت بده😙😙

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
برای چی میخوای گلم؟ نماز میخونی؟ اگه میخونی بگو یادت بدم خودت بگیر . اگه نه نیتتو بگو اگه بنده قابل ...

بله نمازمو میخونم ولی بلد نیستم در واقع یه چیزایی خوندما ولی خب میترسم چون وارد نیستم اشتباه در بیاد حالا شما ببنید چطور راحتید اگه میخواید بهم یاد بدید و اگه زحمتی نیست براتون برام بگیرید چون الان وضو هم دارم

راستیاتش من به یه اقایی علاقه دارم و مدتیه که با هم مشکل پیدا کردیم و از هم دوریم  .تولد ایشون ...

عزیزم عذر میخام . ولی استخاره برای اینکار درست نیس . چون رابطتون شرعی نیس . ولی اگه بخوای تجربه شخصیمو بگم . بنظرم اول باهاش سر صحبتو باز کن یکمی باهاش حرف بزن . ببین چجور جواب میده . بعد کادو بفرست  اما خب اصولا کادو فرستادن محل کار یکم اصولی نیس . شاید خوشحال بشه ولی از طرفی هم ممکنه همکاراش تیکه بندازن و باعث اعصاب خوردی میشه . بعدشم این دردی از شما دوا نمیکنه . بهتره باهاشون منطقی حرف بزنین اگه مشکلی نبود ادامه بدید و روز تولدش سورپرایزش کن اگه نه بیخیال شو .  بازم معذرت میخام . ولی حتما بعد نماز دعاتون میکنم که هرچی خیره براتون پیش بیاد

بله نمازمو میخونم ولی بلد نیستم در واقع یه چیزایی خوندما ولی خب میترسم چون وارد نیستم اشتباه در بیاد ...

نه عزیزم کاری نداره . توکل  به خدا کن و با ایمان قلبی استخاره بگیر . 3تا سوره توحید بخون بعد 3تا صلوات بعد دعای استخاره 

«اللَّهُمَّ إِنِّی تَفَأَّلْتُ بِكِتَابِكَ وَ تَوَكَّلْتُ عَلَیكَ فَأَرِنِی مِنْ كِتَابِكَ مَا هُوَ الْمَكْتُومُ مِنْ سِرِّكَ الْمَكْنُونِ فِی غَیبِك»

پس از این دعای استخاره، قرآن را بگشا و از سطر اول، صفحه سمت راست، معنیش بخون اگه درمورد چیزای خوبه خیره اگه از چیزی نهی کرده یا معنیش درمورد چیزای بده ینی شره . 

نه عزیزم کاری نداره . توکل  به خدا کن و با ایمان قلبی استخاره بگیر . 3تا سوره توحید بخون بعد 3ت ...

سلام عزیزم شوهرم معتاد هستش و درحال طلاق هستم ..ایشون خیلی پشیمون هست و میگه بخاطر بچها بهم ی فرصت بده میخوام ببینم به صلاح برگردم یا جدا بشم.. توروخدا حتما واسم بگیر درخواست دوستی میدم جواب و برام بفرست شخصی..

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
عزیزم برای چی میخوایی؟ بگو فردا بعد نماز صبح برات بگیرم

عزیز میتونی برای من بگیری؟

برام دعا کنین فرهنگیان بیارم و شرمنده مادرم نشم😘من نیازمندم تک دختر جهان پسری با قد ۱۹۰ و ته ریش و چشم ابرو مشکی باشم😂🦧