2777
2789
عنوان

سردرد

1218 بازدید | 14 پست
بچه ها تا حالا کسی برای درمان سردرد چه میگرن چه حالت تنشن از طب سنتی استفاده کرده؟
من خیلی سردردهای بدی میگیرم بهم مرکز حجامت ایران تو خیابان فرصت تقاطع جالزاده رو پیشنهاد کردن . رفتم توسایتش نوشته درمان میگرن و انواع سردرد هم داره. شنیدم با داروهای گیاهی و اگه لازم باشه حجامت درمان میکنه.
کسی تا حالا اینجا مراجعه کرده ؟
عزیزم نمیدونم علت سردردت چیه اما در مورد خواهرم که سردردهای بد میگرنی داشت دکتر بهش گفت صبحانه به هیچ وجه چیز شیرین نخور فقط پروتین مثل 2 تا تیکه جوجه کباب یا کباب گوشت که خیلی عالی بود حتی برای سر دردش خواهرم فیزیوتراپی گرد کرده بود اما خوب نشده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سردرد دارم ولی از این روشها تا حالا استفاده نکردم. البته دکترم به من گفت که حجامت سبک ترت می کنه. منم نرسیدم هنوز... به هر حال حجامت چیز بدی نیست... ضرری هم نداره امتحان کن خب... سلامت باشی...
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
منم سردر داشتم میگفتم ماله میگرنه ولی معلوم شد از پرولاکتین بالاست

و سینوزیت تا یه باد به سرم میخورد سرم درد گرفت الان حواسم هست که در معرض باد نبااشم و از حمام که میام خشک میکنم موهامو خیلی بهترم

سلام مستانه جان

من تا قبل از چهار سال پیش شرایطی شبیه شما داشتم یعنی تقریبا دو هفته ای یکبار اول با یه جوش های ریز کنار پیشونیم شروع میشد و بعد تبدیل میشد به سردرد های عجیب و غریب میگرنی و حالت تهوع خیلی بد که مجبور بودم دو روز کامل رو با سربند توو استراحت مطلق باشم

خیلی پیگیر بیماریم بودم و دکترای داخلی خیلی زیادی رفتم اما داروهایی که می خوردم خیلی مقطعی بود تاثیراتش و بیشتر صحبت شون این بود که به محیط کاری که تووش هستی حساسیت داری (محیط صنعتی آلومنیوم) و متاسفانه نوع میگرن ها متفاوت هستن و درمان قطعی براشون وجود نداره

با پیشنهاد یکی از دوستام که گردنبندی رو مدت ها استفاده کرده بود که می گفت از سنگ های خاص تشکیل شده رو تهیه کردم (البته با شک و دو دولی) که تقریبا بعد از گذشت چند روز احساس کردم حالم خیلی بهتره و بعد از یکماه من واقعا دیگه سردردی رو حس نمی کردم و برای خودم هم عجیب بود و از اون موقع تا الان نزدیک 4 ساله من حتی یکبار هم اون حالت ها رو ندارم و حتی سرماخوردگی هام هم کامل از بین رفته. و اینکه من واسه خانواده ام هم تهیه کردم و به دوستام هم که پیشنهاد دادم خیلی رضایت دارن.

امیدوارم تجربیات من برات مفید باشه

اطلاعات بیشتر رو می تونی از این سایت برداری:

امیدوارم واسه شما هم خوب باشه