2777
2789
عنوان

سقط جنين

389 بازدید | 22 پست

بچه چن روزه افتاده تو ذهن

منو شوهرم 

واقعا وضع ماليمون بده اصلا نميرسم خوب تغذيه كنم چه برسه خوج دوا و دكتر كه بيمه هم نيستيم 

شوهرم بيكاره دنبال يه ازمونه برا استخداميش منم ناخواسته باردار شدم از يه طرفم خانواده همسرم وضعشون عاليه شوهرمم تك فرزنده ولي دريغ از يه ريال كمك كردن چكار كنم بنظرتون؟

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حیفه قلبش تشکیل شده. ناشکری نکن . برو خونه مامانت بمون عزیزم. خونواده شوهرت شاید بفهمن دارن نوه دار ...

بخدا خودمم دوس ندارم اسمشم بيارم ولي وقتي خودمو ميبينم يه هفتس يه غذايي درست حسابي مخوردن هيچ اميدي به زندگيم مدارم فقط كارم گريه كردنه و مفرين اين خانواده سوهره بي وجدانم

عزیزم کارت اشتباه اون قلبش تشکیل شده و ادمه.. واس من ثابت شده بچه رزق و روزی شو با خودش میاره..اصلا ...

چكار كنم الان؟بخدا ار صب فقط دارم گريه ميكنم 

با اين وضعيت بدنيا بياد كمتر از مرگ نيست

عزیزم من نمیدونم شرایط تورو  ولی خب باید بیشتر حواستو جمع میکردی وقتی شرایطشو نداشتی 

خدارو چ دیدی بل اومدن این بچه شاید زندگیتون فرق کرد یا شوهرت بیشتر باید تلاش کنه

عزیزم من نمیدونم شرایط تورو  ولی خب باید بیشتر حواستو جمع میکردی وقتی شرایطشو نداشتی  خدا ...

شوهرم واقعا گناع داره دلم به حالش ميسوزه تو بدترين شرايط داره كارگري ميكنه باز واقعا خرجمون به زور ميرسه 

تاره طبقه بالا خونه پدرشوهرميم ا

ببین بچه روزی با خودش میاره من چن نفرووو دیدماااا خورم وقتی بدنیا اومدم بابام کار نداشته رفته سرکار الانم از اون کار بازنشست شده الحمدالله... اصن سقط نکن اون بچته دلت میاد بچتو بکشی؟؟ نکن باشه؟ اون دنیا بیاد میبینی خدا کمک میکنه

ببین بچه روزی با خودش میاره من چن نفرووو دیدماااا خورم وقتی بدنیا اومدم بابام کار نداشته رفته سرکار ...

وجودشو ندارم اينكارو بكنم ولي از اينكه اومده تو دهنم بدم مياد و ترس گرفتتم 

خدايا خودت وضعيتمو ببين و بي رحمي اطرافيانمو

دلتو بسپار بخدا. تو رو خدا اینکارو نکن. وقتی بدنیا بیاد قیافه ماهشو ببینی حاضر نیستی با میلیاردها پول عوضش کنی. من پارسال اینموقع ده هفته بود که باردار بودم پسرم از سیزده هفتگی حرکت که میکرد باهاش حرف میزدم باهاش کلی عشق میکردم. الان خیلیا منتظرن خدا بهشون بچه بده. زندگیتون شیرین تر میشه. خونواده شوهر که مرده شور ببرتشون کدومشون خوبن.