2777
2789
عنوان

کربلا

106 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

ما ان شالله تصمیم داریم 24 این ماه بریم کربلا. 27 مهر هم اربعین هست... 

میخوایم 1 تا 2 روز پیاده روی رو شرکت کنیم و بقیه رو با ماشین بریم و چندروز بعد اربعین کربلا بمونیم تا اگه خلوت شد بتونیم زیارت کنیم چون پارسال کامل پیاده رفتیم و اصلا نشد زیارت کنیم و اربعین برگشتیم. 

حالا سوالی که دارم 

کسانی ک رفتن، موکبها چندروز بعد اربعین جمع میشن؟ قیمت مسافرخانه یا هتل ها یک تا دوروز بعد اربعین چقدر میشه؟ 

چون پارسال ک موقع اربعین خوراکی و همه چی تو کربلا گرون بود

اگه راهنماییم کنید ممنونتون میشم. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

التماس دعا....اول شفای خواهرم و پدرم...دوم خونه بخریم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ان شالله به حوائج قلبتون برسید. 

ممنون...انشالله زیارتتون قبول باشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ن عزیزم  بخاطر قیمت دلار و ... کلا بالاس قیمت همه چیز چه الان برین چه بعد اربعین

مثلا مسافرخانه یا هتل بخوایم بمونیم چقد میشه؟ قبل اربعین ک بعضیا رفتن مثلا هتل شبی هر نفر 100 بود

مثلا مسافرخانه یا هتل بخوایم بمونیم چقد میشه؟ قبل اربعین ک بعضیا رفتن مثلا هتل شبی هر نفر 100 بود

نمیدونم دقیق عزیزم 

فقط میدونم الان و بعد اربعین فرقی نداره

چون دلار و دینار قیمتش بالاس 

و پول ما ارزشش کمتر هست 

کلا گرون در میاد شما فکر کن دینار عرق ۹ تومن باشه

هر ۹ هزارتومن ما میشه ۱ دینار اونا