2777
2789

منم میخوام شروع کنم اما میگن حالت تهوع داره روزا اول وقتی میخوری کلی کار دارم میترسم حالم بد بشه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخوام شروع کنم اما میگن حالت تهوع داره روزا اول وقتی میخوری کلی کار دارم میترسم حالم بد بشه

دیگه چاره ای نیست تن به کاندوم نمیدن😂باید قرص بخوریم دیگه از بارداری زود که بهتره

دیگه چاره ای نیست تن به کاندوم نمیدن😂باید قرص بخوریم دیگه از بارداری زود که بهتره

اره من به کان دوم اطمینان ندارم فوبیا دارم خدا کنه حالت تهوع نگیرم

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
اره من به کان دوم اطمینان ندارم فوبیا دارم خدا کنه حالت تهوع نگیرم

نه اگه پاره نباشه واسه جلوگیری خوبه‌.فقط میگن وقتی کاندوم استفاده میکنم چیزی حس نمیکنم😂

نه اگه پاره نباشه واسه جلوگیری خوبه‌.فقط میگن وقتی کاندوم استفاده میکنم چیزی حس نمیکنم😂

ای هی😂😂😂😂

اره دیگه🙈😂به نظرت از این قرصا دو سال اینا استفاده کنیم بعدا که خواستیم باردار شیم نازایی نیاره

نه بابا فک نکنم ولی اگه سنت نزدیک سی وبالای سی ساله با دکتر مشورت کن سن کم مشکلی نداره