tabicegirl مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 365 عنوان قرص ال دی 77 بازدید | 10 پست دوستان اگه بخوام از روز اول ازدواج جلوگیریم طبیعی باشه طریقه مصرف قرص چطوره که از بار اول باردار نشم چن تا 1398/07/06 | 18:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانياجووون عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 6170 از روز پنجم پريودي شبي يدونه ميخوري تا آخرين دونه قرص بعد ول ميكني پريود ميشي و اين چرخه ادامه داره هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
wonder2 عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 7488 منم میخوام شروع کنم اما میگن حالت تهوع داره روزا اول وقتی میخوری کلی کار دارم میترسم حالم بد بشه جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
tabicegirl مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 365 منم میخوام شروع کنم اما میگن حالت تهوع داره روزا اول وقتی میخوری کلی کار دارم میترسم حالم بد بشه دیگه چاره ای نیست تن به کاندوم نمیدن😂باید قرص بخوریم دیگه از بارداری زود که بهتره
wonder2 عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 7488 دیگه چاره ای نیست تن به کاندوم نمیدن😂باید قرص بخوریم دیگه از بارداری زود که بهتره اره من به کان دوم اطمینان ندارم فوبیا دارم خدا کنه حالت تهوع نگیرم جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
tabicegirl مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 365 اره من به کان دوم اطمینان ندارم فوبیا دارم خدا کنه حالت تهوع نگیرم نه اگه پاره نباشه واسه جلوگیری خوبه.فقط میگن وقتی کاندوم استفاده میکنم چیزی حس نمیکنم😂
wonder2 عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 7488 نه اگه پاره نباشه واسه جلوگیری خوبه.فقط میگن وقتی کاندوم استفاده میکنم چیزی حس نمیکنم😂 ای هی😂😂😂😂 جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
tabicegirl مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 365 ای هی😂😂😂😂 اره دیگه🙈😂به نظرت از این قرصا دو سال اینا استفاده کنیم بعدا که خواستیم باردار شیم نازایی نیاره
wonder2 عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 7488 اره دیگه🙈😂به نظرت از این قرصا دو سال اینا استفاده کنیم بعدا که خواستیم باردار شیم نازایی نیاره نه بابا فک نکنم ولی اگه سنت نزدیک سی وبالای سی ساله با دکتر مشورت کن سن کم مشکلی نداره جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
tabicegirl مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 365 نه بابا فک نکنم ولی اگه سنت نزدیک سی وبالای سی ساله با دکتر مشورت کن سن کم مشکلی نداره ۱۹ سالمه😂
arilgirl عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 5815 منم میخوام شروع کنم اما میگن حالت تهوع داره روزا اول وقتی میخوری کلی کار دارم میترسم حالم بد بشه من که اصلا نداشتم .چرت میگن . بدن ها با هم متفاوته