به دوساله میگفتن تو سالمی و مشکلت واریکسل و تحرک همسرته اما الان متوجه شویم بعده دوسال که نخیرر همسرم هیچ مشکلی نداره دیگه رد دادیم
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
سلام گلم عین ما ، پس چیکار کنیم؟ آی وی اف یا آی یو آی کردین؟
ما میخواستیم ای یو ای کنیم چند جا خوندم احتمالش بیش از حد کمه من عفونت شدید دارم منتظرم عفونتم خوب شه باز اگه باردار نشدم بریم برای ای یو ای و ای وی اف
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
انشالله به زودی دامنت سبز میشه عزیزم من دلم نمیخواد آی یو آی کنم چون اتجنال مثبت شدن جوابش خیلی کمه ...
بنظر من ای وی اف بهتره