2777
2789
عنوان

نازایی مردان

335 بازدید | 24 پست

سلام دوستان 

کسی هست که شوهرش مشکل نازایی داشته باشه؟

چیکار کردین تا حالا؟

از روش آی وی اف استفاده کردین؟

جواب گرفتین؟

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم

به دوساله میگفتن تو سالمی و مشکلت واریکسل و تحرک همسرته اما الان متوجه شویم بعده دوسال که نخیرر همسرم هیچ مشکلی نداره دیگه رد دادیم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به دوساله میگفتن تو سالمی و مشکلت واریکسل و تحرک همسرته اما الان متوجه شویم بعده دوسال که نخیرر همسر ...

سلام گلم عین ما ، پس چیکار کنیم؟ آی وی اف یا آی یو آی کردین؟

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
شوهر نوه عمه م مشکل داره چند بار آی وی اف کرده نگرفته ولی به تازگی باردار شده برادرش که اصلا ن ...

متاسفم ، من میخوام برای اولین بار آی وی اف کنم ، میخوام ببینم دوستان جواب گرفتن یا نه؟ یا مشکل نازایی شوهرشون حل شده؟

سلام گلم عین ما ، پس چیکار کنیم؟ آی وی اف یا آی یو آی کردین؟

ما میخواستیم ای یو ای کنیم چند جا خوندم احتمالش بیش از حد کمه من عفونت شدید دارم منتظرم عفونتم خوب شه باز اگه باردار نشدم بریم برای ای یو ای و ای وی اف

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
ناباروری منظورته عزیزم؟  به دوستم گفته بودن شوهرش خیلی اوضاش داغونه ، با لطف خدا با اولین ای ی ...

سلام گلم 

بله عزیزم

چه خوب ، خوشبحالشون 

میدونستین مشکل شوهرشون چیه؟

ما میخواستیم ای یو ای کنیم چند جا خوندم احتمالش بیش از حد کمه من عفونت شدید دارم منتظرم عفونتم خوب ش ...

انشالله به زودی دامنت سبز میشه عزیزم

من دلم نمیخواد آی یو آی کنم چون اتجنال مثبت شدن جوابش خیلی کمه فکر میکنم هزینه اضافه ست 

میخوام آی وی اف کنم ، هر چند نمیدونم چطور میشه؟

دفعه اول ۳ تا جنین گذاشت  نگرفت ولی الان بارداره

خداروشکر 

کاش مال من دفه اول بگیره چون نمیتونم هزینه دفعه های بعد رو تامین کنم الانم میخوام طلاهامو بفروشم

اگه خدای نکرده الان نشه دیگه باید بیخیال بشم

انشالله به زودی دامنت سبز میشه عزیزم من دلم نمیخواد آی یو آی کنم چون اتجنال مثبت شدن جوابش خیلی کمه ...

بنظر من ای وی اف بهتره 

فک کنم هزینه اش ۱۰ تومن باشه 

ان شاالله  هزینه ش خیلی بالاست اینا میدونم ۲-۳ سال پیش ۲۰ تومن داده بودن

بله متاسفانه همینطوره