2777
2789
عنوان

بگین حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 37 پست

‌عزیزم رفتار مادرت درست نبوده وشما هم حق داری عصبی بشی، ولی بلخره مادرته دلش میشکنه اینجور بش گفتی.باید با احترام بهش اعتراض میکردی. 

وَ خُدایی هَست،مهربان‌تر از حَد تصور❤️
منم همینطور.کلا زندگیمو به گند کشوند. برگردم گذشته همون روز اول رابطمو باهاش قطع میکنم

غیبت منو به خواهرام میکنه 

میگه این بدبخت هیچی نداره 

با اینکه جهاز پای شوهرم طلا هم در حد خودش خریده ۸تا النگو ۴تا انگشتر و سرویس 

ولی میگه بدبخت چقدر کم طلا داری 

عروس آذر ماه ۹۸ هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نقطه ضعف نشون نده هرچی طرف شوهرتو بگیری اونا میزنن تو سرت درسته مادرته نباید توهین کنه ولی میخواد تاییدش کنی یه بار محترمانه بگو اره راس میگی ولی من دوستش دارم و بخاطر طلا و جواهر زنش نشدم مگه شما دوست ندارید دخترتون خوشبخت بشه من اینجوری خوشبختم  خیلی جوابشو نده دلش رو هم نشکن بعد عروسی خوشش نیاد کم رفت و امد کنید ولی نزار شوهرت بفهمه 

غیبت منو به خواهرام میکنه  میگه این بدبخت هیچی نداره  با اینکه جهاز پای شوهرم طلا هم در ...

خیلی جالبه ..حالا من چندروز پیش بامامانم دعوام شد سر اینکه هوای شوهرمو دارع..دریغ از ی انگشتر یا طلا حتی حلقه نامزدیمم فروختم بازم هوای اونو داره