2789
عنوان

لباس خواب

471 بازدید | 33 پست

خانوم‌خوشگلا شما لباس خواب استفاده میکنید؟

چطوری؟ فقط موقع‌خواب میپوشید؟

دوس دارم برای شوهرم اینکارارو انجام بدم ولی واقعا باوجود بچه چقد سخته

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من چندتا خودم خریدم چندتا خوشگلم مادرشوهرم برام خرید اما سختمه بپوشم دربیارم صب باز عوض کنم. تنبلم. 

همون تاپ شلوارک میپوشم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

اسمش روشه دیگه لباس خواب

برا وقت خوابه 

برا ناهار درس کردن که نمیشه پوشید😂 

شبا بپوش ازینایی ک رودوشامبر داره  

رودوشامبر و میندازی رو اون کوتاهه دیگه جلو بچه راحت تری تو اتاق خواب اونو در میاری کوتاهه فقط

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

من یه دست دارم مال خرید عروسیمه تا حالا نپوشیدمش . هیچی تاپ نخی گشاد و شورتک نخی نمیشه موقع خواب😴

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
اگه خییلی بازه زشته جلوش نپوش چه کاریه اخه 

میپوشم میرم زیر پتو. پتوهامونم بادخترم جداس. یهو شوهرم پتو رو میکشه رو خودش پتو میره کنار میبینه😏 الان پتورو میپیچونم به خودم

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣