2777
2789
عنوان

کمک کمک محتاجم به دعاوصلواتاتون

102 بازدید | 17 پست

سلام دوستای گلم چن سال منتظریه نی نی سالمم که خدابهم بده میشه برامادرشدنم صلوات بفرستیدهرچندتاکه تونستیدبگید چن روزدیگه میرم سونوببینم فولی دارم یانه لطفا دعام کنید 

خدایاشکرت بخاطرهدیه ومعجزه ی بزرگی که بهم دادی  خداجونم پرنسس کوچولوهاموبه خودت میسپارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله هممون جواب بگیریم براهمتون ختم صلوات میگیرم 

خدایاشکرت بخاطرهدیه ومعجزه ی بزرگی که بهم دادی  خداجونم پرنسس کوچولوهاموبه خودت میسپارم
منم چند روز دیگه موعدمه.۳ ساله منتظرم.۴ سال متاهل

انشالله که بارداری عزیزم واون تیکربارداری که اکثرابرامون شده حسرت میزنی

انشالله هممون جواب بگیریم براهمتون ختم صلوات میگیرم 

منونم عزیزم همچنین شما به زودی مادر بشی من خودم خیلی نا امیدم خیلی طوری که الان ۱۰ روزه عقب انداختم بیبی هم نزدم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
منونم عزیزم همچنین شما به زودی مادر بشی من خودم خیلی نا امیدم خیلی طوری که الان ۱۰ روزه عقب انداختم ...

آدم همیشه بایدامیدپاربودعزیزم ازدست ماکاری برنمیاد بایدتوکلمون به خداباشه انشالله که ی معجزه ی شیرین توزندگیمون بشه 

اللهم صلی علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌹

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
منونم عزیزم همچنین شما به زودی مادر بشی من خودم خیلی نا امیدم خیلی طوری که الان ۱۰ روزه عقب انداختم ...

داروهم استفاده کردی؟