نال مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 115 عنوان کمک کمک محتاجم به دعاوصلواتاتون 102 بازدید | 17 پست سلام دوستای گلم چن سال منتظریه نی نی سالمم که خدابهم بده میشه برامادرشدنم صلوات بفرستیدهرچندتاکه تونستیدبگید چن روزدیگه میرم سونوببینم فولی دارم یانه لطفا دعام کنید خدایاشکرت بخاطرهدیه ومعجزه ی بزرگی که بهم دادی خداجونم پرنسس کوچولوهاموبه خودت میسپارم 1398/07/06 | 14:37 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چای_دبش عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 878 انشاءالله هر چه زودتر دامنت سبز بشه عزیزم ❤ خدا جونم تنها امیدم تویی❤ میشه برام صلوات بفرستین. ممنون😘
دروغاشوعشقه عضویت: 1398/06/31 تعداد پست: 2266 در میان دعاهاتون نظری ب منم کنید این ماه مادر بشم یاحق داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....
نال مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 115 کسی نیست خدایاشکرت بخاطرهدیه ومعجزه ی بزرگی که بهم دادی خداجونم پرنسس کوچولوهاموبه خودت میسپارم
آنیل۹۵ عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 13188 لطفا منم دعاکنید که نی نی دار بشم دیگه خسته شدم من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
نال مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 115 انشالله هممون جواب بگیریم براهمتون ختم صلوات میگیرم خدایاشکرت بخاطرهدیه ومعجزه ی بزرگی که بهم دادی خداجونم پرنسس کوچولوهاموبه خودت میسپارم
نال مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 115 منم چند روز دیگه موعدمه.۳ ساله منتظرم.۴ سال متاهل انشالله که بارداری عزیزم واون تیکربارداری که اکثرابرامون شده حسرت میزنی خدایاشکرت بخاطرهدیه ومعجزه ی بزرگی که بهم دادی خداجونم پرنسس کوچولوهاموبه خودت میسپارم
آنیل۹۵ عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 13188 انشالله هممون جواب بگیریم براهمتون ختم صلوات میگیرم منونم عزیزم همچنین شما به زودی مادر بشی من خودم خیلی نا امیدم خیلی طوری که الان ۱۰ روزه عقب انداختم بیبی هم نزدم من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
نال مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 115 منونم عزیزم همچنین شما به زودی مادر بشی من خودم خیلی نا امیدم خیلی طوری که الان ۱۰ روزه عقب انداختم ... آدم همیشه بایدامیدپاربودعزیزم ازدست ماکاری برنمیاد بایدتوکلمون به خداباشه انشالله که ی معجزه ی شیرین توزندگیمون بشه خدایاشکرت بخاطرهدیه ومعجزه ی بزرگی که بهم دادی خداجونم پرنسس کوچولوهاموبه خودت میسپارم
یازهرا۷۷ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 5746 اللهم صلی علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌹 اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
نال مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 115 منونم عزیزم همچنین شما به زودی مادر بشی من خودم خیلی نا امیدم خیلی طوری که الان ۱۰ روزه عقب انداختم ... داروهم استفاده کردی؟ خدایاشکرت بخاطرهدیه ومعجزه ی بزرگی که بهم دادی خداجونم پرنسس کوچولوهاموبه خودت میسپارم
نبات۹۸ عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 2259 انشالله که بارداری عزیزم واون تیکربارداری که اکثرابرامون شده حسرت میزنی ان شالله عزیز دلم.امیدوارم دل همه مون شاد شه و هرکسی هر حاجتی داره براورده شه.الهی آمین