2777
2789
عنوان

لاغر کردن همسر

270 بازدید | 22 پست

سلام 

کیا به شوهراشون رژیم دادن و لاغرشون کردن؟؟ میشه بیاید کمک؟ 

روز به روز وزنش و سایزش میره بالاتر !! هم برا سلامتیش نگرانم هم اینکه هیکلش بد شده .ماشالا خوش اشتها هم هست یه مدت غذا کم درست میکردم غر میزد سیر نمیشم. ورزشم وقت نمیکنه بره

لطفاااااا راهکاراتون رو بگید. چه غذایی رژیمی ورزشی تو خونه؟؟؟؟ 

به اثر صلوات هاتون اعتقاد دارم 😊برام یه دونه صلوات میفرستید خدا فرشته کوچولو بذاره تو دلم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن تو‌غذاهات کم استفاده کن خیلی کممم 

قبل غذا بهش میوه و دو لیوان اب بده اشتهاش کم میشه 

نمک غذاشو کم کن 

باهم برین بیرون پیاده روی ب بهانه خرید خونه کسی و...

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

راهکار بدید شوهرم چاق شه 😁

رژیم باید بر اساس سن و قد و وزن و میزان فعالیت باشه ممکنه سازگار نباشه باهاشون

ولی فلفل و زنجبیل و دارچین و اینا شنیدم چربی سوزه ولی زیاد نه که فشار خون و اینا بالا بره

شوهرمن باشگاه رفت وخود همون مربی باسگاه رژیمش داد. ۱۷کیلو کم کرد. 

براش باشگاه نزدیک خونه پیدا کردم که تا اخرشب باز باشه از کار میاد بتونه بره انگار بهش برخورد که دارم میگم برو باشگاه گفت خودم میدونم کجا برم!!😶

به اثر صلوات هاتون اعتقاد دارم 😊برام یه دونه صلوات میفرستید خدا فرشته کوچولو بذاره تو دلم؟ 
براش باشگاه نزدیک خونه پیدا کردم که تا اخرشب باز باشه از کار میاد بتونه بره انگار بهش برخورد که دارم ...

البته فك كن شوهراي ما بهمون بگن چاقي 

برو باشگاه 

يا بگو كم بخور 

چه حسي ميشيم؟؟؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
براش باشگاه نزدیک خونه پیدا کردم که تا اخرشب باز باشه از کار میاد بتونه بره انگار بهش برخورد که دارم ...

همسر من خودش رفت. خودش خواست. ما بهشون بگیم بعشون برمبخوره. برای من ۷صبح میره باسگاه

دکتر تغذیه ببر آنالیز بدن بشه آزمایش چربی قند دکتر مجبورش میکنه بده بعد خودش راه میوفته چون دکتر تغذ ...

متاسفانه اهل دکتر و دارو نیست ولی ازمایش داده خوب بود ازمایشش

روغن تو‌غذاهات کم استفاده کن خیلی کممم  قبل غذا بهش میوه و دو لیوان اب بده اشتهاش کم میشه  ...

باورت میشه نمک نمیارم سر سفره که نزنه خودش پامیشه میاره میگه نمک یادت رفته حالا غذا اصن شووور ولی نیزنه باز 😁

یه چی در حد مزاح بگم .ول کن بزار توپولی زشت بشه جز خودت کسی نگاش نکنه .قردو قلمبه 🤪😊

😂😂😂