2777
2789
عنوان

عکس بی بی چکم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 30 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارک باشه عزیزم 

منم این ماه آمپول زدم برا اینکه عقده بی بی چک مثبت نمونه رو دلم بی بی زدم ذوق کردم  

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

من سرگیجه دارم و نوک سینه هام تیر میکشه یه روز مونده  به موعد تست زدم منفی بود دیروز موعدم بودم ک نشدم بنطرتون احتمالش هست چتد روز دیکه بزنم مثبت بشه.چقد دیکه بزارم بگذره بعد تست بدم خوبه

پدرم تو برای من قوی تر از آنی  ک بمیری💔
مبارک باشه عزیزم  منم این ماه آمپول زدم برا اینکه عقده بی بی چک مثبت نمونه رو دلم بی بی زدم ذو ...

قربونت عزیزم

ایشالا حتما شما هم جواب میگیری 

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
من سرگیجه دارم و نوک سینه هام تیر میکشه یه روز مونده  به موعد تست زدم منفی بود دیروز موعدم بودم ...

میگن فردای موعد بهترین وقته

حالا امروز که گذشت، فردا صب وقتی ناشتایی بزن ، ایشالا مثبته

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
قربونت عزیزم ایشالا حتما شما هم جواب میگیری 

انشالله عزیزم،  انشالله شما هم بارداری بی دردسری داشته باشی و نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری 

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
عزیزم تایپیکاتو خوحدم بلاخره باردار شدی؟

نه عزیز دلم،  مرسی که پرسیدی دوستم 

سه روز پیش دوباره آمپول hcg زدم و رفتم اقدام برام دعا کن غزیزم

نه عزیز دلم،  مرسی که پرسیدی دوستم  سه روز پیش دوباره آمپول hcg زدم و رفتم اقدام برام دعا ...

انشالله عزیزم بحق این روزای اخر محرم هرکسی دلش نی نی میخاد خدا دامنشو  سبز کنه

پدرم تو برای من قوی تر از آنی  ک بمیری💔