2777
2789
عنوان

موی چتری +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 69 پست
ولی به من ک اصلا نیومد تا چهار ماه بعدش مادرشوهرم میگفت فاحته موهاتو خوندی🤭🤭🤐😂

اونقد بدم میاد مادر شوهر منم توی همه چی نظر میده حتی رنگ موهام و لباسمو ...

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از پست اول خیلی وقته گذشته ها🤔

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
ولی به من ک اصلا نیومد تا چهار ماه بعدش مادرشوهرم میگفت فاحته موهاتو خوندی🤭🤭🤐😂

از عکست معلومه خیلی دوست داری

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...
اونقد بدم میاد مادر شوهر منم توی همه چی نظر میده حتی رنگ موهام و لباسمو ...

مادر شوهر است دیگرررررررر🤭🤭😂😂😂

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

این ک ی عینک خیلی گنده و رژ قرمزه 

مودرش چیه

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین