ماه_f مدیر عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 96 عنوان دوستی | مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 25 پست میخام دیگه با دوس پسرمکات کنم..شما بگیدد چجوری 1398/07/06 | 12:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_f مدیر استارتر عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 96 یه اس حاوی سلام روزای قشنگ و خوبی بود ممنون بابت همه چی برات ارزوی موفقیت و خوشبختی می ... چرا من نمیتونم این حرفو بزنم بهش؟؟
hadisjoooni19 عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 2407 اولین کسیه ک دارم باهاش دوس میشم میترسم وسطه راه ول کنه بره وابستش شم . برا ایندم بد ش شمارتو عوض کن..بیخیال باباخیلی جدی نگیرش ک حتماجوری کات کنی ک ناراحت نشه.. من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
nafasam1370 عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 45920 چرا من نمیتونم این حرفو بزنم بهش؟؟ 😐😐من از کجا بدونم 😂شل نگیر بابا میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......
ثنا88888 عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 423 نمیخام بلاک کنم یه چیزی بگین ک قانع شه خودش بره الان زمونه ای نیس که یکی چسب شه و ول کن نباشه
hadisjoooni19 عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 2407 😅یهو خوشش بیاد چی خوشش نمیاد اوسکوله مگ؟اصن بگودارم ازدواج میکنم خدافس من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
ماه_درخشاان عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 1936 بگو دیگه نمیتونم ادامه بدم اینجوریمامانم فهمیده میخوام برمیا بگو چند تا خواستگار واسم اومده میترسم وابسته تو بشم
hadisjoooni19 عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 2407 میتونی بگی خانوادم فهمیدن..دیگ نمیتونم ادامه بدم واسم بد میش..بعدش دیگ جوابشو نده خودش بیخیال میش من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
ماه_f مدیر استارتر عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 96 میتونی بگی خانوادم فهمیدن..دیگ نمیتونم ادامه بدم واسم بد میش..بعدش دیگ جوابشو نده خودش بیخیال میش ایول بابا چرا ب ذهن خودم نرسید
ماه_f مدیر استارتر عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 96 بگو دیگه نمیتونم ادامه بدم اینجوری مامانم فهمیده میخوام برم یا بگو چند تا خواستگار واسم اومده میتر ... ایول دمت گرم
hadisjoooni19 عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 2407 ایول بابا چرا ب ذهن خودم نرسید خواهش موفق باشی😘😘😘😘😘 من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید