2777
2789
عنوان

کنکور ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 48 پست

چندسالته...انقدیی ک علاقه چرا مدرسه  غیرانتفاعی نمیری؟؟

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخدا موندم الان می‌خوام کتاب بخرم نمی‌دونم جدید بگیرم یا قدیم😬 رشته شما چیه؟هدفت چی؟؟

من انسانیم  و دانشگاه فرهنگیان  با کلی موانع بر سر راه 

ببین اگه میخایی از ازمون استخدامی بری  خودتو عذاب نده برو پیام نور یا آزاد چون مدرک هاشون فرقی نداره 

من انسانیم  و دانشگاه فرهنگیان  با کلی موانع بر سر راه  ببین اگه میخایی از ازمون ...

آزاد و پیام نور دوست ندارم شوهرمم نمیذاره،میگه اول فرهنگیان بعدش دولتی هرجا بود برو از آزاد  خوشش نمیاد

آزاد و پیام نور دوست ندارم شوهرمم نمیذاره،میگه اول فرهنگیان بعدش دولتی هرجا بود برو از آزاد  خو ...

باز خوبه حالا شوهرت میذاره     من دلم میخاد آزمون قلمچی ثبتنام کنم ولی اصلا بودجم نمیرسه

سلام منم نظام قدیمم میخوام کنکور بدم ولی موندم قدیم یا جدید؟ دوست دارم نظام قدیم بدم ولی تا کی کنکور ...

فقط کنکور ۹۹ هست بعد اون دیگه نظام جدیده

من به احتمال زیاد جدید بدم از قدیم خیری ندیدم شاید جدید خوب بیارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز