2777
2789
عنوان

کنکور ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 48 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من نظام قدیمم .

رشته تجربی .

دیشب یه تاپیک زدم برای ادامه تحصیل ...

دخترم ۷ ماهشه.

اتفاقا دختر منم ۲۲ بهمن ۹۷ به دنیا اومد😍

مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃
عزیزمممم منم یکم میترسم بعد دنیا آمدن پسرم نتونم بخونم 

خب بچه که بدنیا میاد چند ماهه اول خیلی مراقبت میخواد.

کلا وقتت با بچه میگذره.

من ۳_۴ ماه اول خیلی برام سخت گذشت.

بچه اول و بی تجربگی و استرس و خلاصه وقتت بیشتر صرف بچه میشه .

مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃

سلام دوستان نظام جدید راحتتر هست ولی اگر پایه نظام قدیم دارید نظام قدیم براتون بهتره

من مشاوره هفتگی کنکور میدم هزینه هم خیلی خیلی مناسب هست، درصورتیکه مایل بودید درخواست دوستی بدید صحبت کنیم

الهی آن ده که آن به  

همین تازه داشتم درمورد دانشگاه فرهنگیان سرچ میکردم ک فهمیدم تا ۲۰ سالگی هس....من ک ۲۵ سالمه چه کنم.....دلم میخاد معلم شم....فانتزیایه زندگیمه

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂
همین تازه داشتم درمورد دانشگاه فرهنگیان سرچ میکردم ک فهمیدم تا ۲۰ سالگی هس....من ک ۲۵ سالمه چه کنم.. ...

تا ۲۲ سالگی ولی امسال خیلی ها درخواست دادن که شرایط سنی یا حذف شده و یا بالا ببرنش شاید تا ۲۴ یا ۲۵ برسه

من هدفم فرهنگیانه اما اگه نشد هم دانشگاه خوب میرم و بعد تو آزمون استخدامیش شرکت میکنم من بالاخره به معلمی میرسم💪

2790
2778
2791
2779
2792