2777
2789
عنوان

تومور خوش خیم!

15472 بازدید | 23 پست
سلام . دیروز متوجه شدم خواهر دوستم تومور مغزی خوش خیم داره . خیلی اعصابم بهم ریخته. خیلی نازه 23 سالشه و دانشجو./ میگه اولین بار که متوجه شدیم حالش بد شد تا 6 ثانیه بدنش هیچ تحرکی نداشت . میگه 2 سال قبل عمل کردیم و حالا دکتر گفته باید بزرگتر بشه بعد عمل کنه . الان بعد دو سال بزرگ شده و اومده تهران عمل کنه البته فردا. شما چنین موردی دیدین؟ به نظرتون زنده می مونه؟
دخترم عاشقتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

می شه بگی اسم تومورش چی هست؟ همسر منم داشت از نوع ماکروآدنومای هیپوفیز. پیش دکتر خسرو پارسا عمل کرد بهترین جراح هست. مال همسر منم خوش خیم بود. عملش خیلی خوب بود. الان هم حالش خوب هست. دعا می کنم عمل خوبی داشته باشه.
در تاریخ 28 مهر یه معجزه اتفاق اقتاد و من به آرزوی مامان شدن رسیدم... الهی شکرت...شکر بخاطر هدیه الهی....قربون بزرگی، قدرت و رحمتت.
همسر من تنها علامتی که داشت دید چشمش کم شده بود و سلول عصب چشمش از بین رفته بود که الان هم کامل برنگشته. چون تومور به عصب چشمش فشار می آورد. دکتر گفته که شاید عصب چشمش خوب نشه. انقدر شدید بود که دکترش گفت اگه دیر عمل کنی بطور کامل نابینا می شه. الان دیدش بد نیست می تونه همه جا بره و کاراشو انجام بده ولی رانندگی نمی تونه بکنه. بازم خدا رو شکر که به خیر گذشت. هیچ مشکل دیگه ای نداره طوری که هر کس می بینه باورش نمی شه که 3 ماه از عملش می گذره!
در تاریخ 28 مهر یه معجزه اتفاق اقتاد و من به آرزوی مامان شدن رسیدم... الهی شکرت...شکر بخاطر هدیه الهی....قربون بزرگی، قدرت و رحمتت.
پیش کی می خواد عمل کنه ؟ کدوم بیمارستان؟ 2 سال پیش هم عمل کرده؟ یعنی دوباره تومورش عود کرده؟