2777
2789
عنوان

مادرشوهرحسود

369 بازدید | 60 پست

حالم از مادرشوهرم بهم ميخوره زنيكه مسخره

تا شوهرم يچيزي برا من ميخره ميگ برا منم بخر.شوهرم منو برد ي شهري برام طلا خريد اومديم خونه مادرش گفت اينو بايد بزاري خونه پدرش منوببري همون شهر ازسر النگوهاش برامن ميخري من فقط خنديدم شوهرمم چون مادرش شوهري نداره همش ميشه از بالايي مادرش.خيلي رومخمه

شوهرم برام ساعت طلايي خريده زنگ زده ميگ برامنم بخر.ماگوشت ميگيريم توخونه برنج ميگيريم ميخاد بياد اينجا از روشون برداره ببره،خونم ميا كل كمدا ميگرده اگ مثال  رب اناري ديد يا عسل ميگ بريز من ببرم خونم.ديوونم كرده ديووووونه

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

اگ الان شوهرم بگ ماصب ميريممسافرت ميگ منم ميام

ميپره ميره جلو همرامون مياد

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ الان شوهرم بگ ماصب ميريممسافرت ميگ منم ميام ميپره ميره جلو همرامون مياد

لازم نیست بهش خبر بدی وقتی راه افتادی زنگ بزن خداحافظی کن

کاربری قدیمیم ولی به علت شناسایی شدن تغیر کاربری دادم

آخی

واقعا سخته

ولی اونم دلش میخواد

نمیدونم چی بگم

شاید از حسادت نباشه شاید کمبود محبتی چیزی داره

زمانیکه مرگم  فرا برسد این منم که باید بمیرم ؛پس بگذار آنگونه که میخواهم زندگی کنم!
ایشون تقصیری نداره خودت مقصری که هر چیزی میخری پیشش جار میزنی پس حقته

من جار نميزنم.من تازه قايم ميكنم

من هنوز ساعتموجلوش نپوشيدم دختراش بش گفتن

النگوهم رو دستم بود ديد

خداشاهده مانتو كيف كفش ست ميخرم ميگم بابام خريده

ببین اگه هرچی خریدی عینشو رفت خرید منم خوشم نمیاد بگو ی مدل دیگه شوهرت براش بخره دیگه 

و اینکه اگه مشکل مالی ندارید چی میشه از مواد غذایی و اینا ب اونم بدید ثواب داره اصن بگو احسانه امام حسین چ اشکال داره 

میدونم کارش اشتباهه ها ولی چ میشه کرد دیگه اعصاب خودتو خرد کنی چیزی حل نمیشه