2777
2789
عنوان

میوه

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 24 پست
مامانش بمیره براش چون دندونش افتاده نمیتونه گاز بزنه هویجم حلقه کردم گفتم بزار گوشه لپت بجو 

آخی عزیزم. خدا نکنه گلم

انشاالله به سلامتی دندون دایمی هاشو دربیاره

براش رنده کن تا راحت تر بشه. همکلاسی های پسرم بعضی هاشون رنده میکردن. میتونی یه خرده شربت آبلیمو درست کنی و بهش بزنی تا هم اصلا سیاه نشه و هم خوسمزه تر بشه

آخی عزیزم. خدا نکنه گلم انشاالله به سلامتی دندون دایمی هاشو دربیاره براش رنده کن تا راحت تر بشه. ه ...

مرسی عزیزم آره امتحان میکنم ببینم دوس داره یا نه مرسی که وقت گزاشتین

خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما ممنون وقت گزاشتین😘😘😘

خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
مرسی عزیزم آره امتحان میکنم ببینم دوس داره یا نه مرسی که وقت گزاشتین

خواهش میکنم گلم. ببخشید یه سوال دندون های دخترت کی افتادن؟ پسر من الان شش سال و یه ماهشه ولی هنوز دندون شیریش نیفتاده و حتی لق هم نیست

خواهش میکنم گلم. ببخشید یه سوال دندون های دخترت کی افتادن؟ پسر من الان شش سال و یه ماهشه ولی هنوز دن ...

دخترم نیمه دومیه دوتاش افتاده الان یک سالو هشت ماهشه مرداد ماه اولیش افتاد یکیش یه هفته پیش 

دخترم نیمه دومیه دوتاش افتاده الان یک سالو هشت ماهشه مرداد ماه اولیش افتاد یکیش یه هفته پیش 

آها پس 92 هست دخترت آره. پسر منم شهریور 92. بچه های کوچیکتر از پسرم دندون هاشون افتاده ولی برای پسرم محکم سرجاشون هستن. نگران شدم

آها پس 92 هست دخترت آره. پسر منم شهریور 92. بچه های کوچیکتر از پسرم دندون هاشون افتاده ولی برای پسرم ...

بله 92 میفته عزیزم نگران نباش 

آخی عزیزم. خدا نکنه گلم انشاالله به سلامتی دندون دایمی هاشو دربیاره براش رنده کن تا راحت تر بشه. ه ...

عزیزم 5سال وهشت ماهشه اشتباه تایپی بود گفتم 1سال هشت ماه