سلام دوستان . من یه چند وقت پیش چند باری اپیلاسیون کردم کل بدنمو. الان یه مدتی هست که روی پاهام یه سری جوش نسبتا بزرگ میزنه انگاری که سر مو برگرده تو پوست کسی هست که بتونه منو راهنمایی کنه چه پمادی بگیرم یا راهی وجود داره که این اتفاق نیوفته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین منم اینجور میشدم ولی با یه سری دستورای نی نی سایت پام عالی شد
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
حق داره حساس بشه. منم پوستم سفیده اینا اینقدر تو چشمه
اصلا دور اپیلاسیون دیگه نرو بعد هرسری میری حمام وقتی پاتو صابون میزنی سنگ پا رو صابونی کن اروم بکش رو پات خلاف جهت رویش مو .همیشه این کارو کن وقتی اومدی بیرون با هر پمادی تونستی فقط چربش کن من هر چی دم دستم میاد میزنم پام عالی شده
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢