2777
2789
عنوان

سلام بی بی چک

197 بازدید | 16 پست

بچه هاا روزدوازدهم ایوای تست زدم یه هاله خیلی کمرنگ افتادک فقط زیادروش زوم کنم مشخصه شه ولی توعکس نمیوفته بنظرتون خط بی بی چکه یاهاله بارداریه ؟خواهشا اونای ک تجربه دارن کمکم کنن خودم میگم مال بی بی چکه

سلام بی بی چک✋

سلام نی نی سایت✋

سلام استارتر✋😁😂😂😂

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بارداری مبارکه

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
واقعاا ؟

اوهوم

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
وای عزیزم اگه بارداربودم همیشه دعات میکنم چون یه انرژی مثبتی بهم دادی اخه خیلی ناامیدم

مرسی عزیزم.ولی مطمئنم بارداری.بی بی منم بعد دو ساعت یه هاله محو انداخت.تاپیکم رو ببین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3147852/بچه-ها-لطفا-بیاید-ببینید-هاله-هست-یا-من-توهم-زدم?postId=102727713

سلام گلم دیشب تاپیکم بودی گفتم فردا بزنی مشخصه .. انشالله مامان شدی.. میتونی با فلش عکس بگیری بفرستی ذوق کنم ..منم امروز دهم ای یو ای هستم 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
سلام گلم دیشب تاپیکم بودی گفتم فردا بزنی مشخصه .. انشالله مامان شدی.. میتونی با فلش عکس بگیری بفرستی ...

سلام عزیزم اخه فقط باچشم ذره بینی مشخصه خودم بایدزیادزوم کنم روش تا ببینمش زیادامیدی هم ندارم میگم خط بی بی چکه خیلی استرس دارم

سلام عزیزم اخه فقط باچشم ذره بینی مشخصه خودم بایدزیادزوم کنم روش تا ببینمش زیادامیدی هم ندارم میگم خ ...

توکل به خدا ..مارکش چیه اگه غیر از مدیکوره اعتماد کن ولی مدیکور واسه من تقریبا هر ماه خط میندازه یعنی چیزی بیشتر از هاله ولی ازمایشم من

توکل به خدا ..مارکش چیه اگه غیر از مدیکوره اعتماد کن ولی مدیکور واسه من تقریبا هر ماه خط میندازه یعن ...

ازمایشم منفی ... چون مدیکور حساسیتش خیلی بالاست کوچکترین اثری از امپولhcgباشه ..یا کیست باشه یا حتی عفونت ..باز هاله میندازه