2777
2789
عنوان

متنش جالبه

51 بازدید | 13 پست
[Forwarded from Sepide] قسمت هجده شهرزاد را که دیدم خیره بودم به تصویرِ فرهادی که معشوقه اش را با گریه راهیِ خانه ی مردی دیگر کرده بود اما حالا اشک میریخت برایِ مرگِ خانمِ رویا میم یا بهتر است بگویم همان آذر گلدره ای! شعر میسرود برایش درست مثل زمانی که برای شهرزاد شعر میگفت پیراهن مشکی بر تن کرده بود و از رفتنِ آذر سخت تر از رفتنِ شهرزاد اشک میریخت نفهمیدم... مگر یک مرد چند بار میتواند عاشق شود؟ که پس از شهرزاد توانسته بود عشق زنِ دیگری را وارد قلبش کند و مرورِ خاطراتی که با او در کافه نادری داشت... همان کافه ای که همیشه شهرزاد روی همان صندلی همیشگی، مقابلش قرار میگرفت و عاشقانه او را مینگریست... اگر مرد ها دوبار هم میتوانند عاشق شوند پس کدامیک را بیشتر دوست خواهند داشت عشقِ اولشان که میگویند هیچ عشقی مثل آن نیست ؟ یا عشقِ دومی که فرهاد را اینگونه از پا در آورد ؟ شاید هم... شاید هم بتوانند برای سومین بار عاشق شوند ! |
کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شایدما تو زندگیمون اشتباهی عشقمون انتخاب کرده باشیم یابه هردلیلی به عشقمون نرسیم مگه چند دفعه زندگی میکنیم که بقیه عمرمون عزادار یه عشق اشتباه بشیم
من از آنچه تو میگویی بیزارم اما تا پای مرگ ، از حق تو برای گفتن آن دفاع میکنم (ولتر)
اصلا این حرفه عشق اول وقبول ندارم مثلا عشق اول اکثر جوونا کی اتفاق میفته؟!؟!توسن بلوغ عاشق یه بازیگر یافوتبالیست یاپسر همسایشون میشن خیلی هام اشک میریزن یابایکی دوست میشن که آس وپاس معمولا وچندسال که بزرگتر میشن به اون روزهاشون میخندند که چه فکرایی داشتند
من از آنچه تو میگویی بیزارم اما تا پای مرگ ، از حق تو برای گفتن آن دفاع میکنم (ولتر)
منم عشق اول رو قبول ندارم عشق اول چون اولین تجربه س سوز و گدازش زیاده. وقتی آدم سنی ازش میگذره دیگه دوس نداره همون عشق رو داشته باشه اکثر اونایی که تو زندگی متاهلی موفق نبستن پی عشقای قدیمی هستن چون فکر میکنن شاید باادامه عشق قدیمی زندگی عاشقانه و بهتری داشتن
تانریم امودوم سنه باغلیدی...