2777
2789
عنوان

دل درد شدیییید پریودی

223 بازدید | 17 پست

فقط چی خوبش میکنه  

❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی قرص دیکلوفناک 100 میجوم و روش اب میخورم

خیلی دیر جواب میده ولی عاااااالیه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
جوشیده تخم شوید ،شیاف دیکلوفناک  وااای من این سری ک پری بودم عزراییلو ب چشم دیدم ازدرد

من فک میکردم من فقط شدید درد دارم اخه دوستام نمیفمن پری شدن 

آنان ک میرقصند درچشم کسانی ک صدای آهنگ را نمی شنوند،همیشه دیوانه ب نظر می آیند💃

من گل گاو زبون. اسطوخودوس. گل برنجاس.دارچین.زنجبیل.با ی تیکه نبات میذارم دم میکشه هز چند ساعت ی بار میخورم کیسه آب گرمم میذارم 

از سردیه که دل درد گرفتی از چند روز قبل پریود هولیله دم کن بخور سردیجات نخور اصلا و شکمتو گرم نگه دار دل دردت خیلیییی کم میشه

من دیروز پری شدم از درد انقد گریه کردم دیگ اشکم نمیومد 😢

من وقتی که دردم تموم شد خوابم میگیره شدید اربس نالیدم و دادبیداد کردم اون خوابه اینقد بهم میچسبههههههه که نگوباهیچی عوضش نمیکنم  

چه روز خوبیه امروز      مگه نه؟؟  

من ی بار شوهرم روغن زیتونو با دارچین حالت خمیری درس کرد مالید ب پشتم بعد ی پلاستیک کشید روش سشوار گرف داغ شه زیاد خوب نشد ولی بی تاثیر نبود عزیزم

من وقتی که دردم تموم شد خوابم میگیره شدید اربس نالیدم و دادبیداد کردم اون خوابه اینقد بهم میچسبههههه ...

دقیقا منم میخابم بضی وقتا بیدار میشم دردندارم ولی بضی وقتا باز درد میاد سراغم 😢انقد فحش میدم نمدونم بکی فقط فحش میدم😂 خیلی حساسم میشم داداشم باگوشیشه باگریه میگم اون گوشیو بنداززززز برندار😂😂😂😂ع خنده غش میکنه میره بیرون تا من ارام نشم نمیاد میترسه😂

حالامن چیکارکنم پریودبشم😢میخوام برم یه ده روز دیگه زیازت هنوز نشدم

ماه پیش 19شدم.الانم سه روزپیش سه قرص ال دی خوزدم.الان سهروزه ول کردم.قهوه زعفرونی چایی دارچین.دم نوش عنابچایی سبزاینا خوردم هنوز نشدم.چیکارکنم امروز بشم😢😢😢

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم