2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله دیدم ۳ سال عقد بودن و جدا شدن ولی الان خانم ۲ تا نی نی خوشمل داره نا امیدی نداره درک می کنم شرایطت سخته ناراحتی ولی یادت باشه ک تو خدا رو داری مطمن باش یه بهترش سر راهت قرار می گیره😊❤

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
بله دیدم ۳ سال عقد بودن و جدا شدن ولی الان خانم ۲ تا نی نی خوشمل داره نا امیدی نداره درک می کنم شرای ...

ایشون دختر بودن تو عقد جدا شدن یا اطلاع ندارین بعداز چندسال بازهم عقد کرد ایا با یه اقای بچه دار یا مطلقه ازدواج کرد

بله دختر عمه من ولي تودلتو خالي نميكنما اما خيلي سال طول كشيد تاازدواج كنه خيلي توقعي شده بود وخيلي ...

عزیزم ۵ماهه جدا شدم و اینکه منم از ازدواج میترسم و یکم متوقع تر شدم البته نه مادی منظورم سخت گیر تره و اینکه حالا دختر عمتون تو چندسالگی مجدد عقد کرد و اینکه همسرشون هم مثه خودش مطلقه هستن

خودتو با ی کاری سرگرم کن همه ازدواج میکنن تا آخر عمر ک خونه بابات نمیمونی 

باشگاه میرم

کلاس زبان میرم

دانشگاهم میرم 

ولی بی حوصله میرم و میام که مامانم غصه نخوره

ایشون دختر بودن تو عقد جدا شدن یا اطلاع ندارین بعداز چندسال بازهم عقد کرد ایا با یه اقای بچه دار یا ...

۱ سال بد از جداییش مجدد ازدواج کرد وضعیت انچنانیم ک فکر کنی نداشت ادم‌کاملا معمولی بود تو دوران عقد رابطه نداشت و با یه پسر ازدواج کرد ن یه ادم مطلقه 

(انقد نا امید نباش )

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
میشه توضیح بدین

دو بار تو فامیلمون دیدم یکی از اشناها عقد کردن مراسم گرفتن و بعد یه مدت بهم زدن حالا به چه دلیل نمیدونم و بعدش با یکی از همکلاسیای دانشگاهش ازدواج کرد و الان حدود یه ساله که عروسی کرده اون یکم هم همینطور 

🌸🌸🌸