2777
2789
لطفا کمکم کن.شوهرم خیلی عوض شده ..به همه چی گیر میده بهونه الکی میگیره .رفتارش شده مثل سه سال پیش که ...

عزيزم اينجا نميشه اگه ميخواي كمكت كنم دوستي بده حرف بزنيم اينجا گيج ميشم

بیماری افسردگی و اضطراب دارم ولی بیشتر حس میکنم اون آدم قبلی نیستم همش فکر میکنم یه تیکه از وجودمو گم کردم

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارشد روانشناسی دارم اگه بتونم کمکتون میکنم حتما

اخلاق شوهرم به شدت عوض شده دقیقا مثل وقتی که بهم خیانت کرد ..حسم میگه خبرایی هست چیکار کنم ؟ چه جوری مطمئن بشم ؟

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
لطفا کمکم کن.شوهرم خیلی عوض شده ..به همه چی گیر میده بهونه الکی میگیره .رفتارش شده مثل سه سال پیش که ...

با شک و گمان نمیشه که باید حتما مطمئن باشین. 

باهاش تو فرصت خیلی مناسب حرف بزنین. 

یا باهم برین پیش مشاور چندتا تست بگیره ازتون

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
بیماری افسردگی و اضطراب دارم ولی بیشتر حس میکنم اون آدم قبلی نیستم همش فکر میکنم یه تیکه از وجودمو گ ...

دارو مصرف میکنین؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
با شک و گمان نمیشه که باید حتما مطمئن باشین.  باهاش تو فرصت خیلی مناسب حرف بزنین.  یا با ...

مشاور از پسش بر نمیاد قبلا رفتم ..حرف حالیش نیست ..دقیقا رفتاری رو داره میکنه که سال ۹۵ میکرد بهم خیانت کرد 

بله مصرف میکنم

باید کنار دارو حتما پیش روانشناسم برین و مهمتر از همه کارایی کا قبلا دوست داشتین و لذت میبردین انجام بدین. وقتتونو پر کنین 

با کلاس و باشگاه. با دوستای جدید و تجربیات تازه. 

مشاور از پسش بر نمیاد قبلا رفتم ..حرف حالیش نیست ..دقیقا رفتاری رو داره میکنه که سال ۹۵ میکرد بهم خی ...

حالا نمیدونم دقیقا پشاور چی گفته ولی از روی یه حدس نمیشه بگین حتمی داره خیانت میکنه‌ باید مطمئن باشین بعد مرحله بعدی رو انجام بدیم. بچه دارین؟ چند ساله ازدواج کردین؟

باید کنار دارو حتما پیش روانشناسم برین و مهمتر از همه کارایی کا قبلا دوست داشتین و لذت میبردین انجام ...

دارم همین کارو میکنم الان خیلی بهتر شدم ولی گاهی وقتا به خودم رجوع میکنم میبینم اون آدم قبلی نیستم احساس میکنم خودمو گم کردم این چه حسیه دلیلش چیه؟

حالا نمیدونم دقیقا پشاور چی گفته ولی از روی یه حدس نمیشه بگین حتمی داره خیانت میکنه‌ باید مطمئن باشی ...

۸ ساله ازدواج کردم.دوماهه دیگه پسرم میره توی شش سال.. یه ماهه که رفتارش به شدت عوض شده و گیر الکی میده و فحش میده 

دارم همین کارو میکنم الان خیلی بهتر شدم ولی گاهی وقتا به خودم رجوع میکنم میبینم اون آدم قبلی نیستم ا ...

سعی کن تا این افکار میاد خودتو مشغول کنی 

اصلا نباید به این فکرهای بیهوده فکر کنی. اصلاااااا‌

همه تو زندگی عوض میشن. شرایطهای زندگی از ما آدم های جدید میسازه. اینکه شما بخوای مثل همیشه آدم سابق باشی هم اشتباهه. 

شرایط آدمها رو تغییر میده‌ 

مثلا زندگی خود من. من شاغل بودم. کار میکردم زمان مجردی تو گروههای موسیقی بودم و کنسرت داشتم و... 

بعد ازدواج ۲ ساله خونه نشین شدم. زودم باردار شدم‌ الان یه بچه کوچیک دارم. میتونم بگم ماهی یه بار میتونم برم بیرون. 

خودمو با این شرایط آداپته کردم. همیشه ک این مدلی نمیمونه.. چند سال بعد بازم میشم یه آدمی که با دو شرایط قبلیم متفادته

سعی کن تا این افکار میاد خودتو مشغول کنی  اصلا نباید به این فکرهای بیهوده فکر کنی. اصلاااااا‌ ...

الان بیشتر دارم فایلای قانون جذبو گوش میدم خیلی بهتر شدم ولی باز یه وقتایی اضطرابای کوچیک یا حالت افسردگی میاد سراغم ولی دیگه مثل قبل نیستن که از بین نرن الان لحظه های شادیم بیشتره فقط شاید با شرایط نتونستم خودمو وفق بدم