2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دانشجوام اگ بابام بذاره قراره برم دانشگاه فرهنگیان😔😔شنبه هم کلاس ددارم بابام میگ. نمیخواد کار کنی زن باید بشینه خونه😔

وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃

اگع تونستی تبعیض قائل نشی معلم خوبی هستی .... بریتو کلاس میفهنی جقدددررر سخته ... خودتو محک بزن . واقعا نمیشه . من دارم خودمو میکشم  و عدالت مهم ترین چیزه از نظر من 

منم دانشجوام اگ بابام بذاره قراره برم دانشگاه فرهنگیان😔😔شنبه هم کلاس ددارم بابام میگ. نمیخواد کار ...

وای خوشبه حالت...منم اشتباه کردم دانشگاه فرهنگیان نزدم با رتبه خوب دانشگاع الان مجبورم برم غیر انتفاعی....برو پدرت هم با احترام قانعش کن

وای خوشبه حالت...منم اشتباه کردم دانشگاه فرهنگیان نزدم با رتبه خوب دانشگاع الان مجبورم برم غیر انتفا ...

سعیمو میکنم یکی از عمه هام پرش کرده ب حاطر حسودیش چون دخترش قبول نشده دارن میترکن از حسادت همه کارای ثبت نامم هم تموم شده نمیسه انصراف هم داد چون محردم میشم باید راضیش کنم 

وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃
سعیمو میکنم یکی از عمه هام پرش کرده ب حاطر حسودیش چون دخترش قبول نشده دارن میترکن از حسادت همه کارای ...

رتبت چند بود؟حالا چه رشته ای میخونی؟...حتما راضیشون کن...تو میتونی...مطمءن باش بعد حسرت میخوری

رتبت چند بود؟حالا چه رشته ای میخونی؟...حتما راضیشون کن...تو میتونی...مطمءن باش بعد حسرت میخوری

رتبم1003انسانی همزمان با دانشگاه خوندم برا کنکور98شبانه روان شناسی میخوندم فکرشو بکن چقد اذیت شدم این یه سالو🤐

برای معلم خوب شدن باید سعی کنی وارد دنیاشون شی و اونا رو درک کنی. تدریس خشک و بی روح واسه ما بزرگسال خسته کننده است چه برسه به بچه ها. من همیشه سعی میکنم درسا رو با بازی تلفیق کنم و حسابی به بچه ها خوش بگذره تو کلاس. خداروشکر والدین هم حسابی ازم راضی ان و دوست دارن بچه هاشون تو کلاسم باشن